Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fernandinho trăieşte un coşmar după ce şi-a marcat un autogol în meciul cu Belgia. Decizia luată de mama sa

Fernandinho trăieşte un coşmar după ce şi-a marcat un autogol în meciul cu Belgia. Decizia luată de mama sa

Cupa Mondială

Comentarii

Mijlocaşul brazilian Fernandinho şi mai mulţi membri ai familiei sale au fost victime ale insultelor rasiste pe reţelele de socializare, după ce jucătorul a marcat un autogol, vineri, la meciul cu Belgia, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, informează agenţia Belga.

Mai mulţi internauţi l-au numit pe jucător "maimuţă" şi unii chiar l-au ameninţat cu moartea. Soţia jucătorului, Rosa Glaucia, a fost insultată pe Instagram, iar mama lui Fernandinho a fost nevoită să-şi închidă contul din cauza comentariilor de pe profilul ei.

Însă şi mulţi fani i-au luat apărarea lui Fernandinho. "Înfrângerea Braziliei şi autogolul nu justifică nicio insultă sau ameninţare. Nimic nu justifică rasismul. Toţi suntem alături de tine Fernandinho", a scris site-ul Mundo Negro.

Jucătorul de 33 de ani a fost deja extrem de criticat şi în urmă cu patru ani, când a fost titular la meciul cu Germania, pierdut de Brazilia, scor 7-1.

Reprezentativa Belgiei a eliminat, vineri, naţionala Braziliei, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia, impunându-se cu scorul de 2-1 în partida disputată la Kazan.

Pentru Belgia au marcat Fernandinho ’13 (autogol) şi De Bruyne ’31. Golul Braziliei a fost înscris de Renato Augusto, în minutul 76.

Belgia va juca în semifinale cu naţionala Franţei, în 10 iulie, la Sankt Petersburg.

Afla mai multe despre: fernandinhorasismbraziliabelgia 

viewscnt
Articole similare