Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fernando Hierro: ”Trebuie să ne facem autocritica. Nu e normal să primim cinci goluri în trei meciuri”

Fernando Hierro: ”Trebuie să ne facem autocritica. Nu e normal să primim cinci goluri în trei meciuri”

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Spaniei, Fernando Hierro, a declarat, luni seară, că jucătorii spanioli trebuie să-şi facă autocritica după faza grupelor de Cupa Mondială, subliniind că nu este normal să primească cinci goluri în trei meciuri.

"Am spus că vom avea probleme cu Marocul, este o echipă foarte bună, care merita mai mult. Totuşi, am terminat primii din grupă. Trebuie să ne facem autocritica pentru că nu este normal să primim cinci goluri în trei meciuri. Băieţii trebuie să înţeleagă realitatea. Acum trebuie să fim exigenţi cu noi, pentru că nimeni nu ne va face cadouri", a declarat Hierro.

Hierro a vorbit şi despre Rusia, viitoarea adversară a ibericilor: "Vom lupta şi împotriva fanilor, dar meciurile se câştigă şi se pierd pe teren. Noi avem jucători obişnuiţi să evolueze într-o astfel de atmosferă. Am văzut meciurile Rusiei, ştim că va fi un adversar greu. Dar nu avem de ales: câştigăm sau pierdem şi plecăm acasă. Vom vedea duminică dacă avem şansa unei campioane".

Reprezentativa Spaniei a remizat cu Maroc, scor 2-2, şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale de pe primul loc din grupa B.

Pentru Spania au înscris Isco '19 şi Iago Aspas '90+2, iar pentru Maroc au punctat Boutaib '14 şi En-Nesyri '81.

Spania a încheiat grupa B pe primul loc, cu cinci puncte, după ce a remizat cu Portugalia, scor 3-3, a învins Iran, scor 1-0, şi a remizat cu Maroc, scor 2-2.

În optimi, duminică, la Moscova, de la ora 17.00, Spania va juca împotriva Rusiei.

Afla mai multe despre: cm 2018 

viewscnt
Articole similare