Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fernando Santos după ce Cristiano Ronaldo a ratat un penalti cu Iran: ”Chiar şi cei mai buni jucători pot rata”

Fernando Santos după ce Cristiano Ronaldo a ratat un penalti cu Iran: ”Chiar şi cei mai buni jucători pot rata”

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, a declarat, luni seară, că şi cei mai buni jucători pot rata, după ce Cristiano Ronaldp nu a reuşit să transforme o lovitură de departajare la meciul cu Iran, scor 1-1, din grupa B de la Cupa Mondială.

"Chiar şi cei mai buni jucători pot rata. Toţi marii jucători vor să câştige mereu. În ceea ce priveşte VAR, arbitrul l-a consultat de două sau trei ori, cu două penaltiuri şi un cartonaş galben. Cred că arbitrul şi VAR şi-au făcut treaba", a spus Santos.

Pentru Santos, cel mai important lucru este că Portugalia a reuşit calificarea în optimi. "Cel mai important este că suntem în optimi. La un Mondial nu te poţi gândi că sunt meciuri mai uşoare decât altele. Ambiţia noastră este să mergem cât mai departe. Avem armele noastre şi vom profita de ele", a spus Santos.

Reprezentativa Portugaliei a remizat, luni, la Saransk, scor 1-1, cu selecţionata Iranului, şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale.

Pentru Portugalia a marcat Ricardo Quaresma, în minutul 45, iar pentru Iran a înscris Ansarifard, în minutul 90+3, care a transformat un penalti acordat în urma consultării sistemului VAR.

În minutul 53, Cristiano Ronaldo a ratat un penalti acordat după consultarea sistemului VAR.

Afla mai multe despre: cm 2018,  

viewscnt
Articole similare