Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fernando Torres se pregăteşte pentru viitoarea carieră de manager cu echipa B a celor de la Atletico Madrid

Fernando Torres se pregăteşte pentru viitoarea carieră de manager cu echipa B a celor de la Atletico Madrid

Fotbal

Comentarii

În vârstă de 36 de ani, Torres s-a întors în ţara natală pentru a-şi începe cariera de manager la formaţia secundă a celor de la Atletico începând cu luna septembrie 2020.

Fernando Torres se gândeşte deja cum va arăta viitorul său în fotbal. Fostul star al celor de la Liverpool a început treaba de manager la Atletico Madrid B. Juniorii formaţiei au rămas uimiţi de abilităţile de antrenor ale fostului mare jucător.

Torres a pus oficial ghetele în cui în 2019 de la Sagan Tosu, formaţie din campionatul Japoniei. În vârstă de 36 de ani, Torres s-a întors în ţara natală pentru a-şi începe cariera de manager la formaţia secundă a celor de la Atletico începând cu luna septembrie 2020. Confrom celor de la Marca, Torres a început treaba la Atletico ca parte a echipei lui Ricky Alonso iar acum a ajuns să ocupe o poziţie permanentă la club.

Atletico are o tradiţie în Spania pentru formarea de jucători de valoare având în spate nume ca Torres, De Gea sau Kole, toţi jucători care s-au dezvoltat la formaţia de tineret a clubului. Speranţele sunt mari în ce-l priveşte pe Torres, iar meciul cu Poblenese va fi primul pentru acesta pe banca tenhică a celor de la Atletico B.

Atletico B ocupă locul 9 din 10 în grupa repartizată din Secunda Division cu doar 5 puncte din 8 partide. Torres a lucrat cu nume mari în cariera pe care a avut-o ca fotbalist, printre acestea se numără Vicente del Bosque, Rafa Benitez sau Jose Mourinho.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: atletico madridfernando torres 

viewscnt
Articole similare