Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ferrari culege regrete | Un mare rival deplânge situaţia scuderiei italiene

Ferrari culege regrete | Un mare rival deplânge situaţia scuderiei italiene

Formula 1

Comentarii

Toto Wolff, patronul echipei Mercedes, chiar dacă este încântat de victoria obţinută de Lewis Hamilton în Marele Premiu de Formula 1 al Singapore, a spus că-i pare rău de problemele cu care s-a confruntat scuderia Ferrari, ambele sale monoposturi fiind obligate să abandoneze în urma unei ciocniri în debutul cursei.

Atât din punct de vedere al calculelor, dar şi mental, weekend-ul de la Singapore a fost unul profitabil pentru Mercedes. După abandonurile celor două monoposturi Ferrari, Lewis Hamilton s-a îndreptat spre victorie fără nicio problemă, obţinând al 7-lea succes din acest sezon, care-i permite să ducă la 28 de puncte avansul său în faţa lui Sebastian Vettel. O reuşită la care nu se aştepta Toto Wolff, patronul lui Mercedes, pe un teren de regulă nefavorabil scuderiei sale. Austriacul, încântat de această realizare, nu a uitat însă să vorbească şi despre scuderia Ferrari.

''Dimineaţă, înaintea cursei, vorbeam doar despre limitarea daunelor, pentru că ştiam că Singapore este călcâiul lui Ahile pentru noi, iar în final am terminat pe locurile 1 şi 3, a spus Wolff. Deci, din punctul nostru de vedere, este un rezultat fantastic. Însă, când se petrece aşa ceva, nu poţi să nu-ţi pară rău pentru Ferrari. M-am confruntat şi eu cu această situaţie, să pierzi ambele monoposturi atât de rapid, ştiu ce înseamnă'', a zis Wolf

''Noi nu am avut cea mai rapidă maşină în calificări, a adăugat el. Însă într-o zi atât de dificilă cum a fost aceasta, eşti fericit să-l ai pe Lewis în maşină. Exista posibilitatea să facă erori înainte de sosire. Şansele sale de a câştiga titlul sunt acum mult mai mari decât cele ale lui Valtteri. Însă mai sunt 6 curse şi deci 6 posibilităţi ca totul să se întoarcă împotriva noastră, cum i s-a întâmplat lui Ferrari aici. Deci trebuie să ne concentrăm pe fiecare cursă şi să încercăm să optimizăm rezultatul'' a continuat acesta.

Afla mai multe despre: formula 1ferraritoto wolfprobleme abandonhamiltonscuderiedeplangeregrete 

viewscnt
Articole similare