Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fetele de aur" ne împărtăşesc tainele succesului, miercuri, la Zoom Sport .Nu rataţi emisiunea, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3

"Fetele de aur" ne împărtăşesc tainele succesului, miercuri, la Zoom Sport .Nu rataţi emisiunea, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3

Alte sporturi

Comentarii

Geanina Iacob vă aşteaptă cu o nouă ediţie specială, la Zoom Sport, miercuri, de la ora 19:00, pe Telekom Sport 3. Invitate de marcă sunt fetele care au pus umărul la un nou titlu de campioană europeană la tenis de masă trecut în palmaresul României.

Luna trecută, jucătoarele din România s-au încununat pentru a doua oară consecutiv "Reginele Europei", la Campionatul European de tenis de masă pe echipe, ce s-a desfăşurat în Franţa, la Nantes. Nu a fost deloc o misiune uşoară, însă doar eroinele prestigioasei performanţe cunosc cu adevărat greutatea drumului către succes.

Campioanele Europei vor oferi telespectatorilor TelekomSport ingredientele succesului. Vor fi prezente Elisabeta Samara, Bernadette Szocs, Irina Ciobanu, Adina Diaconu şi Daniela Dodean-Monteiro, alături de PR-ul FR de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu.

Următoarea ediţie a "Europenelor" pe echipe va avea loc la Cluj-Napoca, în 2021, unde fetele coordonate de antrenorul constănţean, Viorel Filimon, vor încerca să cucerească tripla istorică pentru tricolore.

De asemenea, în cadrul emisiunii Zoom Sport, Geanina Iacob va oferi şi cele mai interesante reacţii şi imagini din cadrul celei mai mari competiţii de triatlon din sud-estul Europei, "H3RO by TriChallenge Powerd by Telekom Sport", organizată în staţiunea Mamaia, în urmă cu câteva zile. Întrecerea a adunat la start peste 700 de sportivi din toată lumea.

Afla mai multe despre: tenis de masa 

viewscnt
Articole similare