Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fetele de la CSM Bucureşti se vor antrena pe National Arena. Curea: ”Nu avem unde să începem în altă parte”. Motivul pentru care s-a luat această decizie

Fetele de la CSM Bucureşti se vor antrena pe National Arena. Curea: ”Nu avem unde să începem în altă parte”. Motivul pentru care s-a luat această decizie

Handbal

Comentarii

Fetele de la CSM Bucureşti vor începe antrenamentele pe National Arena, deoarece în continuare sunt interzise şedinţele de pregătire în spaţiu închis. De altfel, cei de la Dinamo se pregătesc deja pe stadion.

Starea de alertă impusă de pandemia de coronavirus restricţionează în continuare antrenamentele de grup în spaţiu închis. Fetele de la CSM Bucureşti au urmat exemplu echipei de handbal masculin de la Dinamo şi se vor antrena pe stadion. ”Tigroaicele” se vor pregăti pe cel mai mare stadion al ţării, National Arena.

CSM Bucureşti aşteaptă luni noul rând de echipamente şi de marţi vor începe antrenamentele pe National Arena:

”Începem afară pentru că nu avem unde să începem în altă parte, pe stadion. Stadion şi sală de forţă, împărţite pe grupe dar mi-e dor să începem în sală, cu antrenamentele de handbal. Testele vor fi făcute, pentru că nu avem cum altfel, nu putem face vizita medicală fără testele Covid”, a declarat Iulia Curea, care a fost numită recent pe funcţia de antrenor secund la CSM Bucureşti.



Ideea antrenamentelor nu este nouă. Băieţii de la Dinamo se pregătesc deja pe stadionul din Ştefan cel Mare.

 

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare