Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fetele, devastate după ce au fost eliminate. N-au vrut să vorbească şi au mers direct la vestiare. Care a fost reacţia lui Ambros!

Fetele, devastate după ce au fost eliminate. N-au vrut să vorbească şi au mers direct la vestiare. Care a fost reacţia lui Ambros!

CM Handbal

Comentarii

România a pierdut meciul cu Cehia, scor 27-28, ratând astfel posibilitatea de a merge în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Selecţionerul Ambros Martin a recunoscut că naţionala Cehiei a fost peste România şi a dezvăluit de ce au pierdute fetele noastre.

”Singurul lucru de zis e că am pierdut azi. Cehia a fost mai bună pe final şi în momentele importante. Au revenit în momentele critice ale meciului. Au avut o singură ocazie să revină pe tabelă şi au reuşit asta. În anumite momente, am tratat meciul altfel decât am făcut-o în partidele de până acum. Nu sunt echipe uşoare în aceste optimi de finală. Au jucat inteligent, mai ales în a doua repriză. Noi am fost obosiţi, sub presiune mereu. În anumite situaţii nu am fost norocoşi. Au pus foarte multă presiune pe noi. Trebuie să fim mândri de această echipă a României.

Trebuia să fim mai relaxaţi. Ne-am dorit foarte mult să ajungem mai departe, de uneori asta nu e bine, întrucât vin momente critice, ca astăzi...” a declarat Ambros Martin la Telekom Sport 1.

Fetele au fost extrem de supărate după această înfrângere şi n-au vrut să vorbească despre înfrângerea cu Cehia, mergând direct la vestiare, iar apoi la autocar.

Afla mai multe despre: ambrosromaniacm handbal 

viewscnt
Articole similare