Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fetele vor să facă spectacol în noul sezon | Nou-promovata CS Minaur Baia Mare a efectuat nouă transferuri

Fetele vor să facă spectacol în noul sezon | Nou-promovata CS Minaur Baia Mare a efectuat nouă transferuri

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, nou-promovată în Liga Naţională, a perfectat nu mai puţin de nouă transferuri pentru noul sezon competiţional, potrivit site-ului oficial al grupării.

Cele nouă achiziţii sunt portarul Adriana Medvedova (Slovacia), interul stânga Marija Shteriova (Macedonia) şi extrema stânga Oana Cîrstea, toate trei de la Dunărea Brăila, pivotul Iaroslava Burlacenko (Ucraina), de la HCM Slobozia, interul stânga Sylwia Lisewska (Polonia), de la Kram Start Elblag, golghetera ultimelor două ediţii ale campionatului Poloniei, interul dreapta Helena Rysankova (Cehia), de la Cercle Dijon Bourgogne (Franţa), extrema stânga Alexandra Orşivschi, de la CSM Bistriţa, extrema dreapta Sonia Seraficeanu, de la CSM Slatina, şi centrul Luciana Marin Popescu, de la CSM Roman.

''Lotul echipei pentru sezonul viitor a fost alcătuit astfel încât să ne încadrăm în bugetul alocat echipei şi pentru a ne realiza obiectivele stabilite, şi anume clasarea pe unul dintre primele opt locuri ale Ligii Naţionale. Au fost păstrate nouă jucătoare din echipă. Concurenţa în Liga Naţională va fi una acerbă în sezonul viitor, existând opt-nouă echipe cu pretenţii de a juca în cupele europene şi cu bugete superioare echipei noastre'', a declarat Daniel Kotecz, team manager-ul echipei feminine de handbal.

Afla mai multe despre: handbalminaurbaia maretransferuri 

viewscnt
Articole similare