Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fiecare e liber să-şi exprime părerea!". Ce a spus Dinu Todoran despre criticii săi şi ce sistem va folosi la FCSB

"Fiecare e liber să-şi exprime părerea!". Ce a spus Dinu Todoran despre criticii săi şi ce sistem va folosi la FCSB

FCSB

Comentarii

Dinu Todoran, noul antrenor al FCSB, a spus că nu e deranjat de criticile şi comentariile care se fac la adresa sa, după ce Gigi Becali l-a numit principal al roş-albaştrilor. A anunţat că-i place sistemul 4-3-3 şi le-a transmis un mesaj jucătorilor pe care-i va avea sub comandă.

Ce a spus Dinu Todoran despre critici şi ce sistem va folosi la FCSB

Vestea că Dinu Todoran va fi antrenorul FCSB, după ce Toni Petrea nu a mai vrut să continue, a fost primită cu scepticism şi mari rezerve de majoritatea oamenilor de fotbal, însă tehnicianul nu e deranjat deloc de comentariile apărute în spaţiul public la adresa sa.

Todoran i-a mulţumit lui Mihai Stoica pentru încredere şi a anunat că a învăţat foarte multe de la Dan Petrescu, pe care l-a avut antrenor la Unirea Urziceni. "Nu mă afectează deloc, fiecare e liber sa-si exprime parerea, dar trebuie sa demonstrăm ca suntem capabili de a face performanţă. Am lucrat cu unul dintre cei mai buni antrenori din România, cu Mister Dan Petrescu, am avut şi unul dintre cei mai buni manageri, pe MM, vreau sa-i multumesc pentru sustinere.

Jucatorii trebuie sa inteleaga, cand au venit pe poarta stadionului la Steaua (n.r. - FCSB), aici se doreste performanţă. Sunt o persoana sincera, iar ca antrenor sunt foarte bine organizat. Îmi place sistemul 4-3-3, dar în dinamica jocului se poate schimba", a spus Dinu Todoran.

Dinu Todoran i-a luat locul lui Toni Petrea pe banca FCSB şi e un antrenor adus după moda cu care Gigi Becali a obişnuit în ultimii ani, după nume precum Vergil Andronache, Bogdan Vinilă sau Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: dinu todoranfcsbantrenorcriticisistem 

viewscnt
Articole similare