Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fierbe" Moldova înaintea meciului cu FCSB: "Vrem să facem spectacol pentru fani". Poli Iaşi - FCSB, duminică, ora 20:30, pe Telekom Sport 1

"Fierbe" Moldova înaintea meciului cu FCSB: "Vrem să facem spectacol pentru fani". Poli Iaşi - FCSB, duminică, ora 20:30, pe Telekom Sport 1

FCSB

Comentarii

Finalul de săptămână programează etapa a 16-a din Liga 1. FCSB joacă în deplasare cu Poli Iaşi în această rundă, duminică, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Cu victoria de la Astra din etapa precedentă, scor 2-1, Poli Iaşi a reuşit să pună capăt seriei de şase înfrângeri consecutive. Victoria le-a dat moral moldovenilor înaintea partidei cu FCSB, de duminică, ora 20:30.
"Clar a fost un meci care ne dă încredere, un meci care ne dă speranţe. Doar o echipă mare poate să facă ce a făcut Iaşiul la meciul contra Astrei, jucând în inferioritate, fiind condusă la pauză şi să întoarcă rezultatul la final. Indiferent de rezultatul partidei cu FCSB, eu sunt convins că vom face un meci mare.  Important este ca oamenii care vin la stadion să vadă determinare, atitudine, să vadă lucruri frumoase, ocazii, un joc spectaculos... şi până la urmă, cine e cel mai bun, să câştige", a spus Flavius Stoica pentru Telekom Sport.

Amintirea meciurilor din sezonul trecut le dă şi mai mare încredere jucătorilor din Copou. Poli Iaşi a câştigat ambele dueluri cu FCSB din stagiunea trecută, ambele cu 1-0."Jucăm cu Steaua, nu avem nimic de pierdut, e un meci frumos. Avem avantajul rezultatelor în ultimele partide, sperăm să rămânem  cu puncte şi după meciul cu Steaua", a spus şi Marius Onofraş pentru Telekom Sport."Avem amintiri foarte frumoase ;i sperăm să facem un joc cât mai bun. Eu unul nu mă gândesc neapărat să dau gol, cum nici anul trecut nu m-am gândit. M-am gândit doar să îmi fac treaba foarte bine, dacă voi juca, şi să aducem victoria în Copou. Atmosfera este ok, pentru că am câştigat meciul cu cei de la Astra. Ne gândim la meciul cu Steaua, chiar nu ne gândim la bani", a declarat şi Ionuţ Panţîru pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: poli iasifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare