Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA 20 îl celebrează pe Ianis Hagi. Card DEMENŢIAL pentru fotbalistul român. "Îl voi pune să joace în faţă, alături de tatăl său"

FIFA 20 îl celebrează pe Ianis Hagi. Card DEMENŢIAL pentru fotbalistul român. "Îl voi pune să joace în faţă, alături de tatăl său"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Celebrul joc FIFA 20 a făcut o mare bucurie jucătorilor din România, şi nu numai. Ianis Hagi, fotbalistul celor de la FC Rangers a primit un card special "storyline", de rating total 87!

Cu acest card de 87, Ianis Hagi devine al doilea cel mai mare card avut de un fotbalist român în FIFA 20. Primul este chiar al tatălui său, Gheorghe Hagi, care în varianta de "icon moments" rating 92, în cel "prime" - 90 şi în "middle" - 88.

Cu toate acestea, Ianis Hagi depăşeşte varianta tatălui său "baby", considerat ca fiind începutul carierei lui Hagi Senior, care are un rating de 85. Cei care vor să îl aibă pe Ianis Hagi vor fi obligaţi să completeze obiectivele şi să ajungă la NIVELUL 15, acolo unde vor fi recompensaţi cu un jucător "storyline", la alegere, dintre Ianis Hagi (Rangers), Juan Agudelo (Inter Miami) şi Mohamed Elyounoussi (Celtic). De asemenea, Hagi şi Elyounoussi au devenit cei mai valoroşi jucători din campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi posedă nişte atribute fantastice, apreciate de majoritatea jucătorilor de FIFA. Bifează aproape toate elementele importante care ar determina un jucător să îl folosească în echipa sa: acceleraţie - 95 (din maximum 99), viteza sprintului - 91, şuturi de la distanţă - 90, viziune - 87, agilitate - 98, dribling - 89, rezistenţă - 97. În plus, deţine CINCI STELE la piciorul mai slab. De fapt, nu are picior mai slab. Trage extraordinar cu ambele picioare.

La capitolul defecte, s-ar pune cele TREI STELE de la "aptitudini tehnice", ceea ce îl face incapabil să realizeze anumite driblinguri spectaculoase. De asemenea, nu excelează la finalizare - 83, voleuri - 69 sau centrări - 73, însă jucătorii de FIFA ştiu cel mai bine să pună în valoare un asemenea fotbalist. De exemplu, folosirea unui "stil de chimie" denumit "lunetist (sniper)", care ]i creşte exponenţial o parte din acest mici deficienţe.

Pe reţelele de socializare a fost isterie la aflarea veştii că Ianis Hagi are un nou card, atât de bun. Mulţi au recunoscut că sunt nerăbdători să-l aibă în echipă şi să-l plaseze lângă tatăl său, în ofensivă "Abia aştept să văd cum se mişcă. Arată prea bine", "Deja l-am cumpărat pe tatăl său", "Îi voi folosi pe amândoi în atac", au fost doar câteva din reacţii.

Iată cum arată cardul lui Ianis Hagi - Storyline:

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare