Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA a anunţat echipa tip a Cupei Mondiale, în opinia fanilor. Griezmann, marele absent

FIFA a anunţat echipa tip a Cupei Mondiale, în opinia fanilor. Griezmann, marele absentgalerie foto
Comentarii

FIFA a publicat miercuri echipa Campionatului Mondial din Rusia. Selecţia a fost făcută de fani, iar jucători ca Antoine Griezmann, Eden Hazard, Lionel Messi sau Neymar nu au prins primul “11”. În schimb, a făcut-o Ronaldo.

Fanii au avut de ales dintre patru sisteme de joc, iar cel câştigător a fost 4-3-3. Totodată, ei au putut alege dintre jucătorii cu cel puţin trei prezenţe în Rusia şi maxim trei jucători din aceeaşi ţară.

Echipa CM 2018 este următoarea: Courtois – Marcelo, Varane, Diego Godin, Thiago Silva – Coutinho, Modric, De Bruyne – Cristiano Ronaldo, Mbappe, Kane.

Cel mai popular jucător a fost croatul Luka Modric, cu peste 65 de mii de voturi, în timp ce pe al doilea loc s-a clasat brazilianul Phillipe Coutinho (59.093 voturi) şi pe al treilea Kylian Mbappe (54.325 voturi).

În total, au votat 129,060 de fani. În trecut, o echipă de jurnalişti nominalizaţi de FIFA alegeau cea mai bună echipă a turneului final, odată cu ediţia din 2010, din Africa de Sud, fanii aleg cei mai buni jucători în urma unei votări în mediul online.

Articol scris de Dan DUCA

Afla mai multe despre: cupa mondialafifaechipa 

viewscnt
Articole similare