Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA a făcut anunţul | Peste un milion de suporteri au asistat până acum la meciurile Cupei Mondiale

FIFA a făcut anunţul | Peste un milion de suporteri au asistat până acum la meciurile Cupei Mondiale

Cupa Mondială

Comentarii

Peste un milion de suporteri au asistat până acum la meciurile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2018, a anunţat FIFA într-un comunicat dat publicităţii joi, după cea de-a 21-a partidă a turneului final din Rusia, Danemarca - Australia (1-1), informează Reuters.

"Până în prezent, peste 2,6 milioane de bilete au fost alocate fanilor fotbalului din întreaga lume, vânzarea de bilete continuând până la 15 iulie. În medie, stadioanele Cupei Mondiale au un grad de ocupare de 97% şi peste 70.000 de tichete au fost revândute", precizează Federaţia internaţională de fotbal.
 
Singurul caz flagrant în care a existat un număr mare de scaune goale în tribune a fost la meciul câştigat de Uruguay în faţa Egiptului (1-0), la Ekaterinburg, unde 6.000 de bilete au rămas neutilizate, deşi fuseseră alocate.
 
FIFA a precizat că acest lucru s-a datorat faptului că beneficiarii biletelor respective, grupuri de suporteri provenind din rândul sponsorilor, asociaţiilor membre şi suporterilor nu şi-au făcut apariţia la meci. 

Afla mai multe despre: campionatul mondialbiletespectatori 

viewscnt
Articole similare