Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA a lansat listele pentru a vota cel mai bun jucător şi cel mai bun antrenor. Evenimentul “The Best FIFA Football Awards” va avea loc pe 17 decembrie

FIFA a lansat listele pentru a vota cel mai bun jucător şi cel mai bun antrenor. Evenimentul “The Best FIFA Football Awards” va avea loc pe 17 decembrie
Comentarii

FIFA a dat start voturilor pentru cei mai buni jucători şi antrenori din precedentul sezon.

FIFA a oficializat listele cu cei mai buni jucători şi cei mai buni antrenori din sezonul trecut, iar aceştia pot fi votaţi pe site-ul lor oficial.
 

Canditaţii pentru “The Best FIFA Football Awards”

 
Oricine votează, poate alege un top 3 personal din fiecare 5 jucători sau antrenori.
 

Candidaţii pentru cel mai bun antrenor sunt:

 
Marcelo Bielsa (65 de ani) care a reuşit după 16 ani să o aducă pe Leeds United înapoi în Premier League.
 
Hans-Dieter Flick (55 de ani) care a făcut uimitoarea performanţă de a câştiga toate cele 5 trofee disponibile într-un sezon, cu Bayern Munchen. În mai puţin de un an de la punerea sa în funcţie, germanul a câştigat Bundesliga, UEFA Champions League, Cupa Germaniei, Suoer Cupa Germaniei şi Super Cupa UEFA.
 
Jurgen Klopp (53 de ani) a câştigat mult aşteptatul trofeu, titlul în Premier League. Germanul a reuşit ca după o pauză de 30 de ani să aduca cel mai râvnit trofeu pe Anfield, câştigând campionatul cu 99 de puncte.
 
Julen Lopetegui (54 de ani) a reuşit să o califice pe Sevilla în Champions League prin câştigarea trofeului Europa League şi prin ocuparea locului 4 în La Liga.
 
Zinedine Zidane (48 de ani) a câştigat titlul în La Liga şi a setat un nou record, pentru cea mai bună defensivă a clubului din ultimii 30 de ani.
 
 

Candidaţii pentru cel mai bun jucător sunt:

 
Thiago Alcantara (29 de ani) care a reuşit să conducă excelent mijlocul lui Bayern şi să câştige alături de coechipierii săi, 3 trofee importante (Bundesliga, Champions League şi Cupa Germaniei).
 
Cristiano Ronaldo (35 de ani) a marcat 31 de goluri pentru Juventus, a câştigat titlul în Serie A şi a reuşit o perfomranţă unică, aceea de a marca câte 50 de goluri în Premier League, La Liga şi Serie A.
 
Kevin De Bruyne (29 de ani) a fost numit cel mai bun jucător din Premier League, a marcat 13 goluri şi a oferit 20 de assist-uri.
 
Robert Lewandowski (32 de ani) a câştigat premiul UEFA pentru cel mai bun jucător în Europa şi este al doilea fotbalist cara a reuşit să câştige toate cele 5 trofee disponibile şi să fie în acelaşi timp marcatorul fiecărei competiţii.
 
Sadio Mane (28 de ani) a reuşit să câştige alături de Liverpool FIFA Club World Cup, titlul în Premier League şi a reuşit să marcheze de 18 ori şi să ofere 7 pase de gol.
 
Kylian Mbappe (21 de ani) a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat 15 goluri în UEFA Champions League şi a câştigat titlul în Ligue 1, fiind marcatorul competiţiei cu 18 goluri.
 
În continuarea acestei liste îi mai găsim şi pe Lionel Messi (33 de ani), care a fost golgheter (25 de goluri) şi cel mai bun pasator (21 de pase de gol) în La Liga; Neymar (28 de ani) care a câştigat toate cele 4 cupe în Franţa şi a ajuns cu PSG în finala UCL, pentru prima data în istoria clubului; Ramos (34 de ani) care a câştigat titlul cu Real şi a devenit fundaşul cu cele mai multe goluri în La Liga; Salah (28 de ani) care a marcat 19 goluri, a câştigat titlul cu Liverpool şi a primit Balonul de Aur adidas la FIFA Club World Cup; Virgil Van Djik (29 de ani) care a reuşit să câştige titlul în Premier League şi FIFA Club World Cup fiind totodată constant unul dintre cei mai buni fundaşi în acest sezon.
 
The Best FIFA Football Awards va avea loc pe 17 decembrie 2020, iar acolo vor fi dezvăluite şi premiile pentru cea mai bună jucătoare şi cea mai bună antrenoare.

Afla mai multe despre: the best fifa football awards fifa messi ronaldo bayern munchen 

viewscnt
Articole similare