Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA a mutat tragerea la sorţi a meciurilor de fotbal de la Jocurile Olimpice. Unde va avea loc evenimentul mutat de la Tokyo

FIFA a mutat tragerea la sorţi a meciurilor de fotbal de la Jocurile Olimpice. Unde va avea loc evenimentul mutat de la Tokyo

Echipa națională

Comentarii

Ca urmare a situaţiei la nivel mondial privind pandemia de coronavirus, FIFA a luat decizia de a muta tragerea la sorţi a competiţiilor de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice. Iniţial, evenimentul era programat la Tokyo, pe 18 aprilie.

Astfel, tragerea la sorţi va avea loc la sediul forului din Zürich, în Elveţia, în data de 23 aprilie, fără participarea reprezentanţilor ţărilor calificate la turneele de fotbal masculin şi feminin. Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul fifa.com.

De asemenea, FIFA a hotărât să anuleze workshop-ul şi inspecţiile facilităţilor din Tokyo, programate iniţial în aceeaşi perioadă cu tragerea la sorţi.

“Monitorizăm cu atenţie situaţia din Japonia împreună cu colegii noştri organizatori ai Jocurilor Olimpice de la Tookyo şi vom reveni cu informaţii noi atunci când acestea vor fi disponibile”, se încheie comunicatul FIFA.

România s-a calificat la Jocurile Olimpice în urma performanţei naţionalei U21 de la Campionatul European 2019, atunci când tricolorii pregătiţi de Mirel Rădoi au atins faza semifinalelor. Naţionala noastră va participa după 56 de ani la turneul de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice, programat momentan să debuteze în data de 23 iulie.

Afla mai multe despre: fifaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare