Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA a respins cererea avocatului lui Dinamo, iar interdicţia de transferuri rămâne valabilă. Ce rămâne de făcut

FIFA a respins cererea avocatului lui Dinamo, iar interdicţia de transferuri rămâne valabilă. Ce rămâne de făcut

Fotbal

Comentarii

FIFA a respins cererea avocatului lui Dinamo, Jorge Ibarrola, ce avea ca scop ridicarea interdicţiei de a opera transferuri.

Conform informaţiilor oferit de prosport.ro, dinamoviştilor le rămân doar două variante la dispoziţie, în acest moment: fie merg la Tribunal de Arbitraj Sportiv (TAS), fie plătesc sumele solicitate de către cei cinci jucători aflaţi în cauză.

Rămâne interdicţia de transferuri

Dinamo avea nevoie de un răspuns pozitiv din partea celor de la FIFA pentru a-i înregistra pe Adnan Golubovic, Hakim Abdullah, Dennis Politic, Cristian Costin, Kevin Ciubotaru şi Goncalo Gregorio, fotbalişti care se află deja sub coordonarea lui Ovidiu Burcă.

Din păcate pentru ei, FIFA nu şi-a schimbat decizia, iar Dinamo este bună de plată în cazul foştilor fotbalişti Adam Nemec, Janusz gol, Ante Puljic, Raul Albentosa şi Joseph Akpala.

  • Dinamo a pierdut litigiile cu cei cinci fotbalişti şi ar urma să plătească 570.000 de euro. 

Cea mai la îndemână soluţie a lui Dinamo pare, în acest moment, o negociere urgentă cu cei cinci jucători, pentru o scădere substanţială a datoriei şi, bineînţeles, achitarea sumelor.

Conform sursei citate, conducătorii celor de la Dinamo aveau cunoştinţă de această decizie încă de vineri, însă au preferat să o păstreze într-un cerc închis.

Până marţi, 11 iulie, cu trei zile înainte de debutul oficial al noii ediţii de campionat, acţionarii speră să închidă înţelegerile cu cei cinci fotbalişti care au avut câştig de cauză la FIFA, apoi forul internaţional să fie înştiinţat, iar contractele jucătorilor aduşi în această vară să poată fi înregistrate la Liga Profesionistă de Fotbal.

Afla mai multe despre: jorge ibarrolafifatasadam nemecjanusz golante puljicraul albentosajoseph akpala 

viewscnt
Articole similare