Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA a tras concluziile după CM 2018: Franţa a câştigat meritat. Vezi cine a alergat cel mai mult, cine a avut cea mai bună posesie şi cât de mult s-a marcat în Rusia!

FIFA a tras concluziile după CM 2018: Franţa a câştigat meritat. Vezi cine a alergat cel mai mult, cine a avut cea mai bună posesie şi cât de mult s-a marcat în Rusia!

Cupa Mondială

Comentarii

Comisia Tehnică a UEFA, din care face parte şi Marco Van Basten, a încheiat analiza tuturor celor 64 de partide de la Cupa Mondială din vară şi a prezentat concluziile, unele surprinzătoare.

Adversara de duminică a României a bătut un record la Mondialul din Rusia. Naţionala Serbiei a alergat cel mai mult. A avut o medie de 113 kilometri pe meci, faţă de doar 101, cât au alergat campionii mondiali din Franţa.

La capitolul posesie, nu a fost loc de surprize. Spania a avut o medie de 69%, însă, în ciuda acestui fapt, a părăsit competiţia în optimi. În schimb, "cocoşii galici" le-au lăsat mingea adversarilor, dar au cucerit trofeul. Franţa a avut o posesie medie de doar 48%.

"Franţa este o câştigătoare meritată. Sub conducerea fermă a lui Didier Deschamps, care a avut o viziune clară şi exactă despre cum să îşi pună în valoare jucătorii şi cum să meargă până la capăt în competiţie, Franţa a fost echipa cea mai echilibrată de la acest turneu final", a fost concluzia lui Zvonimir Boban, fostul mare jucător croat, în prezent secretar general adjunct al FIFA.

Raportul forului mondial a scos la iveală şi alte cifre interesante: s-au marcat 169 de goluri, exact câte se înscriseseră şi la precedenta ediţie a Cupei Mondiale. Au crescut însă alte cifre - s-a dat gol la fiecare al 29-lea corner, la fiecare al 29-lea şut din afara careului şi, de asemenea, s-a înscris la fiecare 9,8 şuturi pe poartă.  

Afla mai multe despre: cupa mondialamarco van bastenromaniaserbia 

viewscnt
Articole similare