Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA recomandă prelungirea contractelor jucătorilor şi antrenorilor. Ce ar urma să se întâmple cu perioadele de transferuri

FIFA recomandă prelungirea contractelor jucătorilor şi antrenorilor. Ce ar urma să se întâmple cu perioadele de transferuri

Fotbal

Comentarii

Actualele contracte ale jucătorilor şi antrenorilor, care urmează să expire, ar trebui să fie prelungite până la finalul sezoanelor suspendate în prezent, se arată într-un document FIFA, prezentat Grupului de Lucru pentru Coronavirus, relatează Reuters.

Documentul confidenţial, văzut de Reuters, recomandă şi ca perioadele de transferuri să fie schimbate în conformitate cu noile date pentru sezoane şi le cere cluburilor şi fotbaliştilor să colaboreze pentru găsirea unor soluţii pentru plata salariilor în perioada de pauză cauzată de pandemia de coronavirus.

Elementele din document urmează să fie discutate de membrii Grupului de Lucru. FIFA încă nu a luat o decizie în privinţa celor menţionate.

Majoritatea campionatelor interne şi internaţionale au fost suspendate, amânate sau anulate din cauza pandemiei. Campionatele interne ar urma să continue după ce ameninţarea coronavirusului nu va mai exista, însă până acum încă nu s-au stabilit date, astfel că apare problema contractelor jucătorilor şi antrenorilor care expiră în iunie. Recomandarea din documentul FIFA este ca atunci când un contract urmează să expire la finalul sezonului în formatul obişnuit, data expirării să devină noua dată la care se va încheia sezonul. Acelaşi principiu este recomandat şi pentru sezonul următor, care de asemenea va suferi modificări din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare