Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA THE BEST | Lionel Messi nu a fost nominalizat la titlul de cel mai bun fotbalist. Cine sunt cei trei finalisti

FIFA THE BEST | Lionel Messi nu a fost nominalizat la titlul de cel mai bun fotbalist. Cine sunt cei trei finalisti
Comentarii

Cristiano Ronaldo, Mo Salah şi Luka Modric sunt cei trei jucători nominalizaţi la categoria "cel mai bun jucător" în cadrul premilor FIFA The Best din acest an. Cea mai importantă omisiune din acest an este Lionel Messi.

44 de goluri în 44 de meciuri în toate competiţile ale Cristiano Ronaldo în sezonul trecut, ultimul în care a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid, de la care a plecat în această vară în Serie A, la Juventus Torino. Chiar dacă la finalul sezonului Ronaldo nu a reuşit să îşi treacă în cont o nouă performanţă notabilă cu naţionala Portugaliei, a reuşit să câştige un nou trofeu al Ligii Campionilor cu gruparea "blanco". 

Mo Salah are acelaşi număr de goluri ca Ronaldo, însă în mai multe partide. Egipteanul a fost cel mai important jucător pentru Liverpool, care a ajuns până în finala Ligii Campionilor după 10 ani. Din păcate pentru fanii "cormoranilor", Salah s-a accidentat în timpul finalei cu Real şi i-a fost afectat şi jocul de la Campionatul Mondial, unde nu a reuşit să treacă de grupe alături de selecţionata Egiptului. 

Ultimul jucător nominalizat, Luka Modric, a câştigat, de asemenea, trofeul Ligii Campionilor cu Real, şi a ajuns până în finala Campionatului Mondial cu naţionala Croaţiei. În urma turneului final, Modric a fost desemnat cel mai bun jucător din Rusia şi este considerat unul dintre favoriţii la Balonul de Aur. 

Afla mai multe despre: lionel messicristiano ronaldoluka modricfifamo salah 

viewscnt
Articole similare