Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA vrea să transforme fotbalul definitiv! Gianni Infantino: ”La Cupa Mondială meciurile vor dura 100 de minute”

FIFA vrea să transforme fotbalul definitiv! Gianni Infantino: ”La Cupa Mondială meciurile vor dura 100 de minute”
Comentarii

FIFA lucrează la o nouă revoluţie pentru lumea fotbalului, ale cărei efecte ar putea începe să se vadă la Cupa Mondială din Qatar.

FIFA vrea să transforme fotbalul definitiv! Infantino: ”La Cupa Mondială meciurile vor dura 100 de minute”

Potrivit 'Corriere dello Sport', Gianni Infantino plănuieşte să modifice regulamentul din fotbal. Cere timp efectiv de joc, ca în sporturile nord-americane!

Pentru Infantino, „este inacceptabil să se joace doar 47-48 de minute din 90, îmi doresc partide cu minimum 60 de minute de joc efectiv”.

FIFA lucrează la o nouă revoluţie pentru lumea fotbalului, ale cărei efecte ar putea începe să se vadă în Cupa Mondială din Qatar. Gianni Infantino, în timpul vizitei sale în Italia pentru cei 100 de ani de la naşterea lui Artemio Franchi, a vorbit despre timpul de joc eficient!

Declaraţiile sale au făcut furori în Italia, unde dezbaterea asupra acestui aspect este mereu actuală şi a fost din nou în vogă după ultimul meci Juve-Inter. Potrivit „Corriere dello Sport”, Infantino vrea ca următoarea Cupă Mondială să fie cea mai spectaculoasă pe teren şi în afara terenului, şi vrea să pună capăt perioadelor de nefuncţionare: spectatorii şi posturile de televiziune „plătesc pentru cele 90 de minute, nu pentru cele 50. jucători din cea care se joacă”.

Afla mai multe despre: gianni infantinocupa mondiala100 de minute 

viewscnt
Articole similare