Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FIFA vs Fotbal! VIDEO | Andrei Ivan a acceptat provocarea lui Ovvy! Cine a câştigat?

FIFA vs Fotbal! VIDEO | Andrei Ivan a acceptat provocarea lui Ovvy! Cine a câştigat?

FIFA 18

Comentarii

Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu a intrat în echipa Telekom Sport şi va aduce de pe Youtube pe TV seria FIFA vs Fotbal, una în care fostul campion european la FIFA se va duela cu oameni din fotbalul românesc.

Până atunci, iată ce a ieşit în momentul în care internaţionalul român Andrei Ivan a acceptat provocarea lui Ovvy.


 

Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cea mai mare performanţă din carieră e reprezentată fără îndoială de titlul de campion european cucerit în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

"Vom aduce de pe Youtube pe TV una dintre cele mai iubite serii. FIFA vs. Fotbal. Un meci 1 la 1 cu diferiţi fotbalişti. Toată treaba e să aibă şi ei o pasiune pentru acest lucru. Dacă nu mă înşel Chipciu, Stanciu, Adi Popa şi Andrei Ivan sunt foarte pasionaţi. Sincer, circa 40% din fotbaliştii care evoluează la noi sunt pasionaţi de FIFA. E o trecere extraordinară pentru noi, cei din eSports, să ajungem să facem o promovare naţională" - a declarat Ovvy pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ovvyfifafotbalea gamesandrei ivan 

viewscnt
Articole similare