Experiențe împreună.
You are here:

Filipe Teixeira, la CFR Cluj? Dan Petrescu anunţă o super lovitură pentru FCSB: "Acum mă duc să vorbesc cu el!"

Filipe Teixeira, la CFR Cluj? Dan Petrescu anunţă o super lovitură pentru FCSB: "Acum mă duc să vorbesc cu el!"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunţat că îl doreşte pe Filipe Teixeira în Gruia.

"Bursucul" a fost surprins de informaţia că Filipe Teixeira, care împlineşte 39 de ani pe 2 octombrie, devine liber de contract la finalul sezonului. Mijlocaşul FCSB-ului a marcat din foarfecă şi a adus victoria "roş-albaştrilor" împotriva CFR-ului.

"FCSB a marcat un gol senzaţional, de la un jucător senzaţional, cum este Teixeira. (...) Păi, dacă e liber, îl iau cu mine în autocar acum şi plec cu el la Cluj. Nu am ştiut că e liber. După ce termin (n.r. - interviul), mă duc să îi spun să vină cu mine la Cluj, dacă vrea", a declarat Dan Petrescu, la microfonul Telekom Sport.

Întrebat de reporterul Telekom Sport dacă vorbeşte serios, Dan Petrescu a fost categoric: "Da! Orice jucător bun e binevenit la CFR Cluj. El nu e un jucător bun, e un jucător de clasă. Dar cred că după acest gol cei de la FCSB se vor gândi mai mult".

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, campioana CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 53, din foarfecă laterală. În minutul 50, Ioan Hora a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Males la Man.

 

viewscnt
Articole similare