Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Filipe Teixeira şi-a lămurit viitorul: ”Am plăcerea de a juca fotbal!” Detalii despre contractul pe care l-a semnat

Filipe Teixeira şi-a lămurit viitorul: ”Am plăcerea de a juca fotbal!” Detalii despre contractul pe care l-a semnat

Superliga

Comentarii

Filipe Teixeira, cel mai în vârstă jucător din lotul FCSB-ului, şi-a prelungit contractul pe lângă 6 luni. În vârstă de 37 de ani, mijlocaşul portughez poate sta însă până în vară dacă FCSB se va califica în grupele Europa League.

Teixeira a fost anul trecut unul dintre cei mai buni jucători din lotul FCSB-ului, dar conducerea clubului a cântărit decizia înainte de a-i oferi un nou contract. Până la urmă, mijlocaşul care va împlini 38 de ani în octombrie a semnat pe încă 6 luni. Dacă FCSB se va califica în grupele Europa League, contractul va fi prelungit cu încă 6 luni.

”Mi-a făcut propunere. Îmi doresc să continui aici. Am semnat pentru 6 luni aici şi asta e... de plăcere. Am plăcere de a juca fotbal şi asta e cel mai important. (n.r. că are o clauză prin care contractul i se poate prelungi contractul) Da, dacă intrăm în grupele Europa League, fac contract de un an”, a declarat Teixeira la microfonul Telekom Sport.

Însă Teixeira crede că FCSB-ului îi va fi foarte greu să prindă grupele Europa League: ”Nu o să fie uşor, sunt sigur. Şi, dacă e o echipă teoretic mai uşoară, nu o să fie uşor deloc şi avem exemple la Mondialul ăsta. Acum, orice echipă poate practica un fotbal de calitate, mai ales dacă se apără bine”.

Mijlocaşul portughez a fost titular cu Club Brugge, primul amical din cantonamentul din Olanda, terminat 1-1. Golul FCSB-ului a fost înscris chiar de Teixeira.

 

Afla mai multe despre: filipe teixeirafcsbclub bruggegigi becali 

viewscnt
Articole similare