Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Filippo Inzaghi, demis din postul de antrenor al echipei Bologna! Sinisa Mihajlovici, numit "principal"

Filippo Inzaghi, demis din postul de antrenor al echipei Bologna! Sinisa Mihajlovici, numit "principal"
Comentarii

Echipa de fotbal Bologna, ocupanta locului 18 în Serie A şi ameninţată cu retrogradarea, a anunţat luni seara că l-a demis din funcţie pe antrenorul Filippo Inzaghi, numindu-l în locul acestuia pe sârbul Sinisa Mihajlovici

Inzaghi, fostul golgheter al lui AC Milan şi al selecţionatei Italiei, şi-a văzut soarta pecetluită după înfrângerea categorică (scor 0-4) suferită duminică pe teren propriu în faţa formaţiei Frosinone, nou promovată în prima ligă italiană şi care ocupă poziţia a 19-a în clasament.

Proprietarul canadian al clubului, Joey Saputo, a vorbit imediat după acest joc de o echipă "de care i s-a făcut milă".

Bologna a câştigat doar două meciuri în primele 21 de etape ale sezonului, iar conducerea clubului a decis să mizeze în continuare pe Sinisa Mihajlovic.



Tehnicianul sârb, în vârstă de 49 ani, şi-a început cariera de antrenor chiar la Bologna, în sezonul 2008-2009. El a mai condus apoi echipe precum Fiorentina, AC Milan, selecţionata Serbiei sau Torino FC, fără să obţină marţi succese.

După ce a strălucit ca jucător, "Pippo" Inzaghi (45 ani) încearcă, deocamdată fără succes, să-şi facă un nume şi în antrenorat. Înaintea eşecului de la Bologna, el a avut o experienţă dificilă la AC Milan, apoi o alta, mai convingătoare, în Serie B, cu Venezia.

Afla mai multe despre: filippo inzaghisinisa mihajlovicibologna, , italia 

viewscnt
Articole similare