Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Filmare EXCLUSIVĂ | De aici a pornit totul! Ce le spune soţia lui Hanca fanilor dinamovişti: ”Bă, asta faceţi voi”. Ce se întâmplă imediat

Filmare EXCLUSIVĂ | De aici a pornit totul! Ce le spune soţia lui Hanca fanilor dinamovişti: ”Bă, asta faceţi voi”. Ce se întâmplă imediat

Dinamo București

Comentarii

Golul lui Sergiu Hanca nu doar că nu a ajutat-o deloc pe Dinamo în meciul de la Giurgiu, dar a adus un scandal teribil în tribune. Andreea, soţia jucătorului, s-a certat cu fanii dinamovişti.

Sergiu Hanca marchează, superb, unicul gol al dinamoviştilor în meciul cu Astra. Trupa lui Rednic e făcută KO, iar suporterii din tribune fierb. La reuşita lui Hanca, Andreea, soţia fotbalistului, se bucură. E momentul care declanşează un scandal monstru în tabăra dinamoviştilor.

Bă, vă bateţi joc de Dinamo! Asta faceţi voi, vă bateţi joc de Dinamo”, se aude cum ţipă soţia lui Hanca. În tot acest timp, câţiva fani dinamovişti se apropie ameninţător, iar tânăra preferă să plece din acea zonă.

La final, Andreea Hanca a declarat că a fost atacată de suporterii lui Dinamo pentru că s-a bucurat la golul marcat de soţul său.

Am fost atacată de fanii lui Dinamo, sunt în stare de şoc. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai păţit aşa ceva în viaţa mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!", a apucat să spună Andreea Hanca, imediat după meci.

Afla mai multe despre: hancasotieandreeadinamogiurgiu 

viewscnt
Articole similare