Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Filosoful” Edi Iordănescu, ţinta unor ironii din partea FCSB-ului. Ce a postat MM Stoica pe reţelele de socializare

„Filosoful” Edi Iordănescu, ţinta unor ironii din partea FCSB-ului. Ce a postat MM Stoica pe reţelele de socializaregalerie foto

Superliga

Comentarii

În ultimul timp arbitrajul a provocat multe dispute în Liga I. Pe lângă atacurile în mod direct la centralii partidelor, cluburile au ajuns să se atace între ele pe baza acestui subiect.

Cel mai recent exemplu sunt săgeţiile de la distanţă dintre Edi Iordănescu şi MM Stoica&Gigi Becali. 
Totul a pornit de la Edi Iordănescu care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, arbitrul contestat vehement de FCSB, fapt ce i-a deranjat pe oficialii roş-albaştri. 
"Arbitrajul românesc are nevoie de ajutor. Trebuie să susţinem arbitrii români, să le dăm încredere. Dacă putem să-i ajutăm şi să corectăm anumite scăpări, trebuie să facem acest lucru, este în slujba fotbalului", a fost pasajul din declaraţia lui Edi Iordănescu "incriminat" de oficialul FCSB-ului. MM Stoica a adăugat un singur cuvânt, evident ironic: "Superb".
Iordănescu nu a scăpat nici de ironiile lui Gigi Becali. Patronul l-a poreclit pe tehnicianul clujenilor: filosof!
"Arbitrii ăştia au un ţel, altfel nu-mi explic. Cum să nu dai penalty la Camora că-l loveşte mingea în mână? Dacă-l întrebaţi pe Edi Iordănescu zice că a fost acum cinci ani ceva şi d-asta n-a dat penalty. El găseşte mereu, e filosof. E lupta mai grea grea la titlu, Edi a făcut echipa să joace altceva, nu mai joacă bufa-bufa", a declarat Gigi Becali, la ProX.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfrfcsb 

viewscnt
Articole similare