Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de an cu înfrângere, dar cu semne bune pentru naţionala de handbal masculin. România a pierdut la lovituri de deparajare

Final de an cu înfrângere, dar cu semne bune pentru naţionala de handbal masculin. România a pierdut la lovituri de deparajare

Handbal

Comentarii

Naţionala masculină de handbal a disputat finala turneului amical din Polonia şi a pierdut la lovituri de departajare, după 24-24 pe durata celor 60 de minute.

Naţionala masculină de handbal a încheiat cu o victorie şi o înfrângere turneul amical din Polonia. După victoria cu Cehia din prima partidă, a venit înfrângerea în faţa Poloniei, în finala mare a competiţiei. După 24-24 în timpul regulamentar s-a trecut la lovituri de departajare, acolo unde tricolorii au pierdut 29-30. 

Turneul din Polonia a consemnat şi prima victorie pentru Manuel Montoya pe banca naţionalei, iar jocul arătat de tricolori dă dperanţe pentru ceea ce urmează. Spaniolul debutase cu două înfrângeri cu Portugalia şi cu Franţa în preliminariile Campionatului European din 2020. Până la următoarele meciuri oficiale din campania pentru Euro, naţionala tricoloră joacă încă două meciuri amicale, pe 3 şi pe 4 ianuarie împotriva Slovaciei. 

În aprilie, România joacă dubla cu Lituania, decisivă pentru menţinerea în lupta de calificare la turneul final. 

PRIMA MARE COMPETIŢIE A ANULUI 2019 E LA TELEKOM SPORT. PE 10 IANUARIE ÎNCEPE CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL MASCULIN

Afla mai multe despre: romaniahandbalinfrangerepoloniamontoya 

viewscnt
Articole similare