Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de aventură! Un jucător de la Chelsea şi-a anunţat plecarea de la echipă: "În acest moment nu este cel mai important lucru"

Final de aventură! Un jucător de la Chelsea şi-a anunţat plecarea de la echipă: "În acest moment nu este cel mai important lucru"

Chelsea

Comentarii

Pedro Rodriguez (32 de ani) a anunţat că îşi va încheia contractul cu Chelsea la vară.

Internaţionalul spaniol a venit de la Barcelona, în 2015, pentru 28 de milioane de euro şi a decis să nu îşi mai prelungească contractul cu Chelsea, scadent în această vară. Politica clubului londonez este ca jucătorii trecuţi de 30 de ani să semneze doar contracte pe câte un sezon. 

Cu toate acestea, Pedro nu a luat o decizie în ceea ce priveşte următoarea sa destinaţie, ci mai degrabă aşteaptă să treacă epidemia de coronavirus, care a lovit puternic Spania. Jucătorii lui Chelsea sunt în continuare în carantină, după ce Callum Hudson-Odoi a fost infectat cu coronavirus. 

"Îmi voi termina contractul, dar în acest moment nu este cel mai important lucru, pentru că nici nu ştim când ne vom întoarce la antrenamente", a declarat spaniolul pentru Cadena Ser. 

În aproape cinci sezoane la Chelsea, Pedro a jucat 201 meciuri, a marcat 43 de goluri şi a oferit 28 de assist-uri. Trei trofee are în palmares cu gruparea din Londra: Premier League în sezonul 2016-2017, Cupa Angliei în sezonul 2017-2018 şi Europa League în 2018-2019. 

Afla mai multe despre: pedrochelsea 

viewscnt
Articole similare