Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de drum. Harlem Gnohere pleacă de la FCSB după trei ani şi jumătate. Anunţul făcut înaintea derby-ului cu Dinamo

Final de drum. Harlem Gnohere pleacă de la FCSB după trei ani şi jumătate. Anunţul făcut înaintea derby-ului cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere se desparte de FCSB după trei ani şi jumătate.

Nu mai există cale de întoarcere. Plecarea atacantului francez Harlem Gnohere este doar chestiune de timp. După ce a ratat transferul în Egipt, "Bizonul" a revenit la echipă, deşi a sărit peste stagiul de pregătire din iarnă.

Lipsa de pregătire a francezului s-a răsfrânt, însă, asupra primului meci oficial din 2020. Gnohere a mai primit o şansă de la Gigi Becali şi a evoluat în repriza a doua a meciului cu Academica Clinceni, scor 0-0, dar nu a reuşit să îl convingă pe patron că merită să rămână.

Lovitură pentru Gigi Becali: Harlem Gnohere pleacă de la FCSB după trei ani şi jumătate

Intrat în ianuarie în ultimele şase luni de contract cu roş-albaştrii, Gnohere se va despărţi astfel de FCSB, în vară, la trei ani şi jumătate de la transferul de la Dinamo. În acest moment, francezul nu mai are nicio ofertă, iar Gigi Becali pare să se fi resemnat cu gândul că nu va mai obţine vreun profit din transferul lui Gnohere şi, după cum a anunţat oficial, îl va lăsa să plece gratis la finalul sezonului.

Gnohere, care va împlini 32 de ani pe 21 februarie, a marcat de şase ori în această ediţie a Ligii 1, în 16 apariţii. În total, atacantul adus de la Dinamo a strâns 113 meciuri şi 51 de goluri în tricoul roş-albaştrilor. Gnohere se află la FCSB din ianuarie 2017, atunci când a fost transferat de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 135 de meciuri are Harlem Gnohere în Liga 1 şi 58 de goluri - cu şase reuşite mai puţin decât cei mai buni marcatori străini all time din Liga 1: Eric şi Wesley

Harlem Gnohere a ratat un transfer în Egipt

Harlem Gnohere a fost la un pas să se transfere în Egipt, la Al Ahly, în ianuarie, însă mutarea a picat. În direct la Telekom Sport, Anamaria Prodan Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai făcut transferul. "Nu mai pleacă în momentul acesta, au fost nişte discuţii puţin ciudate", a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare