Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de drum pentru Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Canadianca a abandonat în meciul cu Plişkova şi a fost eliminată

Final de drum pentru Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Canadianca a abandonat în meciul cu Plişkova şi a fost eliminatăgalerie foto

Tenis

Comentarii

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA, a abandonat meciul cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, din etapa a II-a a Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, la scorul de 6-3 pentru adversară.

Andreescu s-a accidentat la genunchiul stâng în game-ul al treilea, când conducea cu 2-0, apoi a cerut un time-out medical în care a primit un bandaj enorm la picior. În cele din urmă, Andreescu s-a retas după 50 de minute de joc.

Tot miercuri, Simona Halep, locul 5 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului, în aceeaşi fază a Grupei Violet a Turneului Campioanelor.

Svitolina s-a calificat deja în semifinale, de pe primul loc al grupei. Pentru al doilea loc în penultimul act vor lupta, vineri, Halep şi Plişkova. Învingătoarea acestei partide va merge mai departe.

Cel mai probabil, Andreescu se va retrage înaintea ultimului meci, cu Svitolina, situaţie în care va fi înlocuită de rezerva Sofia Kenin din SUA, locul 12 WTA.

Afla mai multe despre: andreescutenissimona halep 

viewscnt
Articole similare