Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de drum pentru eroul finalei Europa League! Simeone a vorbit deschis despre transferul lui Griezmann la Barcelona: "Îi sunt recunoscător!"

Final de drum pentru eroul finalei Europa League! Simeone a vorbit deschis despre transferul lui Griezmann la Barcelona: "Îi sunt recunoscător!"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, l-a lăudat pe Antoine Griezmann pentru evoluţia din finala Ligii Europa şi a precizat că va fi împăcat cu orice decizie va lua atacantul francez în privinţa viitorului său.

"Astăzi, Antoine nu a făcut decât să confirme ceea ce reuşeşte de ani buni. A fost decisiv în cel mai important moment al jocului. Va trebui să ia o decizie. Indiferent de alegerea pe care o va face, voi fi fericit, pentru că şi-a dat viaţa pentru noi. Dacă rămâne, voi fi bucuros. Dacă pleacă, voi fi recunoscător pentru tot ce a făcut pentru noi. A făcut multe şi a oferit calitate echipei", a spus Simeone, în cadrul conferinţei de presă.

"Le datorez multe lui Simeone şi colegilor mei"

Griezmann, care a fost desemnat jucătorul finalei graţie celor două goluri înscrise, a preferat să nu vorbească despre transfer.

"Nu cred că este momentul să vorbesc despre viitorul meu. Tot ce vreau este să savurez acest succes, pentru că am câştigat un trofeu şi vreau să mă bucur împreună cu fanii noştri. Simeone m-a ajutat mult şi m-a făcut un jucător mai bun. Sper să-mi îmbunătăţesc jocul în fiecare sezon. Le datorez multe lui Simeone şi colegilor mei", a declarat Griezmann.

În vârstă de 27 de ani, Griezmann joacă la Atletico din 2014, când a fost transferat de la Real Sociedad pentru 30 de milioane de euro. El are o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro şi, conform presei spaniole, s-ar fi înţeles deja cu Barcelona.

Formaţia Atletico Madrid a învins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille şi a câştigat Liga Europa pentru a treia oară în istoria sa. A fost primul trofeu european cucerit de Antoine Griezmann alături de Atletico, dar şi în întreaga sa carieră. Francezul a înscris în minutele 21 şi 49, iar Gabi a stabilit scorul final, în minutul 89.

Afla mai multe despre: simeonegriezmanneuropa league 

viewscnt
Articole similare