Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de drum pentru Simona Halep şi Gabriela Ruse în proba de dublu de la Indian Wells. Înfrângere în super tie-break pentru românce

Final de drum pentru Simona Halep şi Gabriela Ruse în proba de dublu de la Indian Wells. Înfrângere în super tie-break pentru românce

Tenis

Comentarii

Perechea Simona Halep/Gabriela Ruse a fost învinsă de cuplul ceh Marie Bouzkova/Lucie Hradecka cu 6-2, 5-7, 10-5, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8.150.470 de dolari.

Halep şi Ruse au fost învinse după un meci spectaculos care a durat o oră şi 39 de minute.

Bouzkova şi Hradecka s-au impus clar în primul set, cu 6-2, iar în actul secund au condus cu 5-1, ratând o minge de meci la acest scor, însă româncele au avut o revenire formidabilă, câştigând cinci game-uri la rând şi setul, cu 7-5. Cehoaicele au făcut diferenţa în super tiebreak, după o serie de greşeli simple ale româncelor (10-5).

Halep şi Ruse vor primi un cec de 31.500 de dolari şi 120 de puncte WTA la dublu pentru evoluţia lor.

Simona Halep va continua la simplu, urmând să joace în turul al treilea cu bielorusa Aleksandra Sasnovici. Tot în turul al treilea vor evolua şi Sorana Cîrstea, contra ucrainencei Elina Svitolina, şi Irina Begu, care o va avea ca adversară pe americanca Shelby Rogers.

Afla mai multe despre: simona halepgabriela ruse 

viewscnt
Articole similare