Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de eră! Franck Ribery şi-a anunţat oficial retragerea printr-un mesaj emoţionant: ”Ne revedem curând pentru începutul unui nou capitol frumos!”

Final de eră! Franck Ribery şi-a anunţat oficial retragerea printr-un mesaj emoţionant: ”Ne revedem curând pentru începutul unui nou capitol frumos!”
Comentarii

Starul francez care a evoluat o mare parte a carierei la Bayern Munchen şi-a anunţat oficial retragerea.

Fotbalistul de bandă stângă a anunţat oficial că va agăţa ghetele în cui. Ribery a anunţat într-un mesj emoţionant că nu vrea să se retragă definitiv din fotbal şi că va reveni curând, cel mai probabil intrând în administrarea cluburilor sau în lumea antrenoratului. 

”Dragi prieteni, dragi fani, mi-am dorit să fac acest clip scurt pentru a vă anunţa că a venit momentul ca eu să mă retrag din fotbal. Alături de voi şi cu sprijinul vostru am reuşit să îmi transform visul în realitate şi vă mulţumesc din toată inima pentru acest lucru. 

Faptul că am fost capabil să joc la un nivel înalt pentru aproape 20 de ani şi că am avut această carieră este de asemenea pentru că, şi în perioade dificile, voi aţi fost alături de mine mereu. Mi-aţi oferit puterea pentru a trăi această aventură incredibilă. 

Astăzi, în ciuda eforturilor făcute în ultimele trei luni, durerea din genunchi s-a înrăutăţit şi doctorii au fost clari, nu am nicio alegere decât să mă opresc. Astfel că trebuie să îmi închei cariera de jucător profesionist, acesta este finalul unui capitol frumos al vieţii mele, dar şi momentul să vă spun mulţumesc tuturor celor fără de care nu aş fi fost cel de azi. 

În primul rând familiei mele: fără voi nimic nu ar fi fost posibil, evident jucătorilor şi antrenorilor de asemenea, cei alături de care am împărtăşit  momente incredibile şi am făcut performanţă, fără să îi uit pe managerii şi membrii staff-ului cluburilor la care am avut ocazia să joc. 

Este finalul unui capitol, capitolul meu ca jucător, însă nu e finalul poveştii mele profesionale, să fiţi siguri de asta. Aşadar ne revedem curând pentru începutul unui nou capitol frumos. Vă iubesc şi vă mulţumesc din nou”, a fost mesajul lui Ribery pentru fani. 

Franck Ribery, legendă în Bundesliga

Ribery a jucat timp de 12 ani la Bayern Munchen, bifand peste 300 de meciuri. El a castigat 9 titluri ale Germaniei, 6 Cupe, 1 Cupa a Ligii, 4 Supercupe, dar si trofeul UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: ribery-franţa-bayern 

viewscnt
Articole similare