Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de poveste pentru Andrea Compagno! Conducerea Craiovei a făcut anunţul oficial

Final de poveste pentru Andrea Compagno! Conducerea Craiovei a făcut anunţul oficial

FC U Craiova

Comentarii

În decursul zilei de sâmbătă, Gigi Becali s-a înţeles cu Adrian Mititelu în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro, după ce cele două părţi au ajuns undeva la mijloc în privinţa detaliilor financiare ale transferului.

Transferul lui Compagno era în aer, chiar dacă ceel două cluburi erau înţelese. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica, cel care a anunţat răspicat: propunerea pentru atacantul italian şi agentul său nu va fi schimbată, semn că fotbalistul şi reprezentantul său şi-ar dori condiţii financiare mai bune faţă de ce a oferit Gigi Becali.

Chiar dacă negocierile ar fi intrat în impas, Marcel Puşcaş a dezvăluit că a vorbit cu atacantul italian. Oficial de la FC U Craiova susţine că fotbalistul va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică în maximum o zi. 

Final de poveste pentru Andrea Compagno! Conducerea Craiovei a făcut anunţul oficial

“Eu sunt la cantonament şi a venit Andrea, şi-a luat echipamentul şi a zis că astăzi sau mâine o să se rezolve situaţia lui. Cred că în proporţie de 99% nu se mai schimbă lucrurile.

Suntem mulţumiţi, Mititelu nu este un sac fără fund. Nu stăm într-un singur jucător, sunt sigur că vom avea soluţii după plecarea lui. George Ganea, la 23 de ani, are un CV mai bun decât al lui Compagno, la 26 de ani.

S-a făcut mult caz despre cât de important este Compagno pentru noi, s-a spus că e stâlpul echipei. Să nu uităm că l-am luat de la o echipă din San Marino. În 2020, am înţeles că a mers în probe la Petrolul, l-au refuzat, apoi am stat puţin pe gânduri, dar domnul Mititelu ne-a convins să-l luăm”, a spus Marcel Puşcaş, la Pro Arena.

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno s-a născut în Palermo, însă a început fotbalul în Catalania. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Due Torri, Pinerolo, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nourese şi Tre Fiore.

Afla mai multe despre: fc u craiova-andrea compagno-fcsb 

viewscnt
Articole similare