Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de sezon în Bundesliga! FOTO | Hamburg a retrogradat pentru prima dată şi fanii au dat foc la stadion. Bayern şi-a prezentat noul echipament

Final de sezon în Bundesliga! FOTO | Hamburg a retrogradat pentru prima dată şi fanii au dat foc la stadion. Bayern şi-a prezentat noul echipamentgalerie foto

Bundesliga

Comentarii

Multe dintre rezultatele din ultima etapă din Bundesliga au fost surprinzătoare. Campioana Bayern a pierdut la scor cu Stuttgart, 1-4, pe teren propriu. Mainz, echipă la care evoluează şi Alex Maxim, a reuşit să se salveze de la retrogradare.

S-a tras cortina peste un nou sezon din Bundesliga. Din nou, Bayern a dominat autoritar şi a câştigat titlul încă de acum câteva etape. A fost însă interesantă lupta pentru ultimul loc care duce în Liga Campionilor. Hoffenheim, Dortmund şi Leverkusen au terminat la egalitate, 55 de puncte, dar ultima va juca în Europa League.



Un alt lucru de luat în seamă este retrogradarea lui Hamburg, care nu retrogradase niciodată până acum. Furioşi, ultraşii au dat foc la scaunele din peluză.

Pentru Bayern Munchen, meciul cu Stuttgart a fost o ocazie pentru prezentarea echipamentului în care va juca în sezonul viitor.

 

Afla mai multe despre: bundesligabayern munchengermania 

viewscnt
Articole similare