Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de sezon pentru un jucător de la Milan. Pedeapsă drastică după ce a lovit un arbitru

Final de sezon pentru un jucător de la Milan. Pedeapsă drastică după ce a lovit un arbitru

AC Milan

Comentarii

AC Milan a rămas fără un jucător important în acest final de sezon în care clubul rossonero se luptă pentru revenirea în UEFA Champions League. Playmaker-ul brazilian, Lucas Paqueta, a primit o suspendare drastică după ce a lovit arbitrul la ultimul meci de campionat.

Era minutul 74 al meciului cu Bologna când Paqueta, venit în iarnă la AC Milan pentru 35 de milioane de euro, a primit cartonaşul galben în urma unui conflict cu un adversar. Într-un exces de furie, mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a dat incontrolabil din mâini şi l-a lovit, probabil involuntari, pe centralul partidei, Marco Di Bello. Brazilianul a primit al doilea cartonaş galben, la aceeaşi fază, şi a fost trimis la vestiare. 

Vestea devastatoare pentru Gattuso a venit marţi, la mai puţin de 24 de ore de la terminarea partidei. Paqueta a fost suspendat trei etape de liga italiană, potrivit jurnalistului Antonio Vitiello, astfel că nu va mai juca în acest sezon pentru gruparea rossonero. 

MOMENTUL ELIMINĂRII LUI PAQUETA 

Trei etape mai sunt de disputat în Serie A, iar ca urmare a victoriei de luni seară cu Bologna, scor 2-1, AC Milan ocupă locul 5, la trei puncte în spatele celor de la Atalanta, care ocupă ultimul loc de Liga Campionilor. Pentru calificarea în UEFA Champions League se mai luptă şi AS Roma, cu acelaşi număr de puncte ca Milan, dar şi Torino. 

Afla mai multe despre: lucas paquetaac milan 

viewscnt
Articole similare