Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de telenovelă în cazul lui Ter Stegen! Portarul semnează "pentru patru sau cinci ani"

Final de telenovelă în cazul lui Ter Stegen! Portarul semnează "pentru patru sau cinci ani"

FC Barcelona

Comentarii

Negocierile dintre Barcelona şi Marc-Andre ter Stegen au intrat în impas, iar de situaţia portarului a început să se intereseze Bayern Munchen. Presa din Spania susţine că situaţia portarului s-a clarificat acum.

În ultimele luni de zile, unul dintre obiectivele conducerii de pe Camp Nou a fost prelungirea contractului lui ter Stegen, unul dintre ce mai buni portari din lume. Întârzierea unui anunţ oficial în legătură cu prelungirea contractului s-a datorat neînţelegerilor dintre club şi jucător, iar acum întreg procesul a fost amânat de pandemia de coronavirus. 

Cu toate acestea, la Barcelona nu s-a dat alarma. El Mundo Deportivo, care citează surse din anturajul clubului, susţine că ter Stegen îşi va prelungi cu siguranţă contractul şi va semna "pentru patru sau cinci ani", ceea ce înseamnă că salariul său va fi majorat, aceasta fiind una dintre cerinţele portarului german pentru a rămâne la Barca. 

În vârstă de 27 de ani, ter Stegen joacă de aproape şase ani la Barcelona, iar în acest moment este cotat la 90 de milioane de euro. El mai are contract cu gruparea blaugrana până în 2022. 

Afla mai multe despre: barcelonater stegen 

viewscnt
Articole similare