Experiențe împreună.
You are here:

Final de telenovelă! Kylian Mbappe şi-a dat acordul şi va juca la o altă mare echipă a Europei. Salariu FABULOS

Final de telenovelă! Kylian Mbappe şi-a dat acordul şi va juca la o altă mare echipă a Europei. Salariu FABULOSgalerie foto

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe este tot mai aproape de transferul la Real Madrid, anunţă presa iberică.

Visul fanilor de la Real Madrid este pe cale să devină realitate. Cel puţin asta susţin cei de la Cuatro.

Transferul la care visează toţi fanii Realului: Mbappe se apropie de Real Madrid

Kylian Mbappe Lotin pare tot mai aproape de un transfer senzational la gruparea blanco. Starul lui PSG este, de altfel, unul dintre jucătorii asupra cărora toată lumea cade de acord la Real Madrid. De la fani, la antrenorul Zinedine Zidane, până la Florentino Perez şi restul oficialilor importanţi din club, cu toţii vor să-l vadă pe Kylian Mbappe, ”galactic”.

Potrivit Cuatro, Florentino Perez personal este cel care se ocupă ca transferul secolului pentru Real Madrid să se producă din stagiunea viitoare.

Real Madrid ştie deja că Mbappe vrea să joace pe Santiago Bernabeu, iar discuţiile pentru transferul super starului francez ar fi intrat în faza decisivă. ”Având acceptul fotbalistului, Florentino Perez ştie că 50% din transfer este ca şi rezolvat” anunţă televiziunea citată.

Cu acordul jucătorului în buzunar, Real Madrid pleacă din poziţie avantajoasă la negocierile cu PSG, iar surse din cadrul clubului au mărturisit sursei citate că acest transfer trebuie să se facă fără vreo greşeală. Oficialii blanco ştiu că un astfel de transfer se face prin rezolvarea micilor detalii.

Cuatro susţine că Real Madrid ştie deja cât va plăti pentru Kylian Mbappe Lotin. Florentino Perez va negocia direct cu Nasser Al Khelaifi, dar ţinând cont de pandemia de coronavirus, de acceptul jucătorului şi de faptul că acesta nu vrea să-şi prelungească acordul cu PSG, Real Madrid crede că il poate transfera pentru 150 de milioane de euro. În schimb, Mbappe va primit un salariu de 40 de milioane de euro pe Santiago Bernabeu, mai scrie sursa citată.

O legendă a clubului blanco nu crede în transferul lui Mbappe la Real Madrid: ”Foarte greu să-l aduci”

Fostul mare portar al madrilenilor, Paco Buyo a comentat în cadrul emisiunii El Chiringuito intenţiile madrilenilor:

”Eu cred că le va fi foarte dificil. După părerea mea, Mbappe nu va veni vara viitoare la Real Madrid, dar cred că o va face în 2022. Din punctul meu de vedere, Florentino Perez nu-l va putea transfera vara viitoare” a mărturisit legendarul portar al madrilenilor.

Kylian Mbappe (21 de ani) este cotat la 180 de milioane de euro. În noul sezon, atacantul francez a marcat de două ori în primele trei meciuri oficiale ale sezonului, şi a reuşit alte patru pase decisive.

Real Madrid strânge deja fonduri pentru transferul galatic al francezului. În această vară, Florentino Perez a vândut jucători de peste 100 de milioane de euro, fără să achiziţioneze un alt fotbalist. Pandemia de coronavirus a afectat financiar Madridul, dar finanţele blanco sunt gestionate de un titan al acestui domeniu, iar Florentino Perez pregăteşte pentru vara viitoare marea lovitură.

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...