Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FINAL de telenovelă! Laporta a dat lovitura şi a transferat primul jucător pentru noul proiect: ”Începe o nouă eră!”

FINAL de telenovelă! Laporta a dat lovitura şi a transferat primul jucător pentru noul proiect: ”Începe o nouă eră!”

FC Barcelona

Comentarii

Transferul lui Eric Garcia (20 de ani) e foarte aproape de realizare. Fundaşul central spaniol va semna un contract pe cinci ani, după ce a renegociat condiţiile financiare ale revenirii pe Camp Nou cu oamenii din noua conducere a clubului, dar anunţul oficial va întârzia. Motivul e simplu şi anumă că Manchester City este încă angrenată în competiţii cu şanse mari la câştigarea acestora.

Presa spaniolă anunţă ”începutul unei noi ere la Barcelona”. Iar fundaşul Eric Garcia va fi primul transfer realizat de Barcelona în noua "eră" a lui Joan Laporta la conducerea clubului. Crescut în La Masia, celebra academie a Barcleonei, Eric Garcia se află în ultimele luni de contract cu Manchester City şi va semna în curând un contract pe cinci ani cu trupa de pe Camp Nou.

Semnarea contractului a întârziat pentru că noua conducere a clubului a dorit renegocierea termenilor financiari din contractul lui Eric Garcia la Barcelona. Fundaşul îşi va pune smnătura pe contract după ce părţile au bătut palma, la două săptămâni de la startul renegocierilor. Revenirea lui Garcia la Barcelona e considerată o prioritate de noua conducerea, astfel că mutarea se va oficializa în curând.

Anunţul oficial al transferului lui Eric Garcia pe Camp Nou va fi făcut doar după ce Manchester City îşi va încheia socotelile cu fiecare competiţie în care se află angrenată. "Cetăţenii" lui Pep Guradiola au câştigat Cupa Ligii Angliei, au un avans considerabil în fruntea Premier League şi vor câştiga un nou titlu, fiind calificaţi în semifinalele Ligii Campionilor.

Eric Garcia a jucat 693 de minute în zece meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Manchester City, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, l-a convocat deja de şapte ori la prima reprezentativă pe Eric Garcia, debutul său producându-se pe 6 septembrie 2020.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Eric Garcia în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransfereric garciaoficialanunt 

viewscnt
Articole similare