Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de telenovelă Neymar! Barcelona mută decisiv, iar Messi are un aport vital în efectuarea transferului. Anunţ oficial al spaniolilor

Final de telenovelă Neymar! Barcelona mută decisiv, iar Messi are un aport vital în efectuarea transferului. Anunţ oficial al spaniolilor

FC Barcelona

Comentarii

Jurnalistul Oscar Guerrero dă asigurări ca Barcelona a câştigat duelul cu Real Madrid şi Atletico Madrid pentru transferul lui Dani Olmo de la Dinamo Zagreb.

Dani Olmo este unul dintre numele cel mai vehiculat de presa spaniolă pentru un transfer la unul dintr granzii din Spania in această perioadă. Odată ce echipa sa a ieşit din UEFA Champions League, ibericul are cale liberă pentru un transfer de senzaţie.

Dani Olmo la Barcelona. Transferul în care Leo Messi s-a implicat direct

Conform sursei citate, Barca este foarte aproape de transferul lui Dani Olmo. Puştiul minune de la Dinamo Zagreb a crescut în Catalonia, pentru inceput la Espanyol, apoi în La Masia. A fost coleg de altfel la juniorii Barcelonei cu Seung Woo Lee, Carles Perez, Marc Cucrella sau Carlos Alena.

Nu e de mirare că foarte multe cluburi mari din Europa sunt acum pe urmele lui Olmo, iar Dinamo Zagreb vrea să facă cea mai mare afacere din istoria sa. Peste 30 de milioane de euro solicită croaţii pentru "perla" lor, care este decis să plece acum din Croaţia.

Pe lângă interesul spaniolilor, Olmo a trezit interesul unor echipe ca Manchester United, Tottenham sau Bayern Munchen, dar cea mai aproape de semnătura sa pare FC Barcelona.

Leo Messi, plăcut impresionat de calităţile fotbalistului ar fi fost printre cei care au insistat ca Olmo să ajungă pe Camp Nou, scriu cei de la Don Balon. Sosirea sa ar urma să fie perfectată pentru puţin peste 30 de milioane de euro, dar inseamnă totodată şi finalul telenovelei Neymar, cea la care fanii blaugrana incă visau cu ochii deschisi.

Cel mai probabil, Olmo va ajunge în vară pe Camp Nou, iar presa din anturajul Barcelonei exultă. Ar fi o lovitură puternică aplicată rivalelor din Capitală, Real şi Ateltico Madrid.

Afla mai multe despre: dani olmofc barcelonamessineymar 

viewscnt
Articole similare