Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de telenovelă: oferta acceptată de Man United pentru Pogba. Campionul mondial pleacă de pe Old Trafford după patru ani

Final de telenovelă: oferta acceptată de Man United pentru Pogba. Campionul mondial pleacă de pe Old Trafford după patru ani
Comentarii

Manchester United îl vrea pe atacantul lui Inter, Lautaro Martinez, în schimbul lui Paul Pogba, anunţă presa engleză.

Pogba, în vârstă de 26 de ani, a anunţat încă de vara trecută că vrea o nouă provocare şi nu mai concepe să rămână pe Old Trafford. De asemenea, conducerea celor de la United s-a resemnat şi este dispusă să îi dea drumul să plece.

După ce s-a discutat intens despre transferul lui Pogba la Real Madrid, Internazionale Milano le-a luat faţa galacticilor şi a devenit favorită în cursa pentru semnătura campionului mondial. Mirror notează că oficialii "diavolilor" l-au anunţat pe Antonio Conte că îl doresc la schimb pe Lautaro Martinez.

La rândul său, Pogba şi-a dat acceptul pentru a lucra din nou cu Antonio Conte, antrenor pe care l-a avut şi în perioada petrecută la Juventus. Pogba preferă să revină în Italia decât să se ducă în Spania, fiind încântat de posibilitatea de a fi antrenat din nou de Conte.

Paul Pogba pleacă de pe Old Trafford după patru ani

În vârstă de 26 de ani, Pogba joacă la United din vara anului 2016, atunci când englezii l-au răscumpărat de la Juventus Torino pentru 105 milioane de euro, sumă record la acea vreme.

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare