Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final dramatic la barajul Ligii I. FC Voluntari s-a impus la loviturile de departajare în faţa Chindiei

Final dramatic la barajul Ligii I. FC Voluntari s-a impus la loviturile de departajare în faţa Chindiei

Superliga

Comentarii

FC Voluntari va evolua şi în sezonul viitor în Liga I, după ce s-a impus cu 3-0 la loviturile de departajare în faţa Chindiei Târgovişte, în barajul de menţinere/promovare.

La finalul timpului regulamentar de joc şi după prelungiri scorul a fost 1-0 (0-0) pentru gazde, la fel ca în partida de la Voluntari. În minutul 67, Denis Ciobotariu a marcat cu capul, după o centrare a lui Cherchez, de pe partea stângă.

La loviturile de departajare, Chindia nu a marcat niciun gol, Cherchez, Pencea şi Neguţ ratând. Pentru Voluntari au marcat Cernat Marinescu şi Leasă, în timp ce Răuţă a ratat.

FC Voluntari a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ionuţ Balaur, în minutul 79. FC Voluntari a terminat pe locul 12 în Liga I, în timp ce Chindia a ocupat locul 3 în Liga a II-a.

Chindia Târgovişte - FC Voluntari 1-0 (0-3, după loviturile de departajare)
A marcat: Ciobotariu '67

Echipele de start:

Chindia Târgovişte: Aioanii - Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu - Neguţ, Rogoveanu, L. Mihai, Cr. Stoica - D. Florea, Cherchez

FC Voluntari: Mincă - Leasă, Balaur, Horj, Bucurică - Novac, Răuţă, Căpăţână, Marinescu, D. Benzar - Ad. Bălan

Min. 106 - A început repriza a doua. În cazul în care nu se va mai marca, cele două echipe vor trece le executarea loviturilor de departajare

Min. 105 - Fluier final al primei reprize de prelungiri

Min. 91 - Ocazie uriaşă ratată de FC Voluntari încă din primul minut al prelungirilor

Min. 90+4 - S-a intrat în prelungiri. Cele două echipe se află la egalitate la general, scor 1-1

Min. 67 - GOOOOOOL Chindia Târgovişte deschide scorul. Ciobotariu marchează după o centrare perfectă a lui Cherchez

Min. 56 - Şut frumos al lui Neguţ, însă Mincă este pe fază şi respinge în corner

Min. 46 - A început repriza a doua. Chindia Târgovişte are nevoie de cel puţin un gol pentru a spera la promovarea în Liga I

Min. 45+2 - Fluier final al primei reprize. Cele două echipe se află la egalitate, scor 0-0

Min. 2 - Execuţie superbă a lui Daniel Benzar. Mingea trimisă de mijlocaşul ilfovenilor loveşte bara porţii Chindiei


După un meci extrem de echilibrat la Voluntari, Chindia speră să reuşească marea surpriză, deşi puţini le dădeau şanse elevilor lui  Nicolae Croitoru înainte de dubla cu formaţia ilfoveană.


Formaţia care a termiant sezonul din Liga a II-a pe locul 3 se aşteaptă ca arena "Eugen Popescu" să fie plină la ora meciului şi cu ajutorul a 5000 de fani să reuşească să întoarcă scorul din tur.

De cealaltă parte, cei de la Voluntari ar privi ca pe un veritabil dezastru un eşec în partida de miercuri şi speră ca experienţa celor trei ani în Liga 1 să fie decisivă.

Partida Chindia Târgovişte - FC Voluntari va fi LIVE pe Telekom Sport 1, miercuri, de la 17:30. Golurile şi cele mai importante faze sunt în timp real pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: voluntarichindialiga 1barajmutu,  

viewscnt
Articole similare