Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final trist de poveste pentru Ţucudean la CFR Cluj. Atacantul va fi ţinut pe bară până la sfârşitul contractului | EXCLUSIV

Final trist de poveste pentru Ţucudean la CFR Cluj. Atacantul va fi ţinut pe bară până la sfârşitul contractului | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Aventura lui George Ţucudean la CFR Cluj este pe cale să se încheie trist după doi ani şi jumătate. Contractul atacantului cu ardelenii expiră în această vară, iar recent a primit o veste cum nu se poate mai proastă. Vârful s-a accidentat destul de grav înaintea meciului cu FCSB şi, cel mai probabil, nu va mai evolua în acest campionat.

George Ţucudean a fost golgheterul lui CFR Cluj în ultimele două campionate pe care le-a cucerit echipa lui Dan Petrescu. Sezonul acesta nu a fost însă deloc unul bun pentru atacantul de naţională al ardelenilor. Acesta a fost ţinut în afara terenului şi supus mai multor intervenţii chirurgicale din cauza problemelor cardiace. 

„George, la ultimul antrenament, s-a accidentat. A făcut o contractură, sperăm să fie doar contractură, vedem mâine la RMN dacă e doar contractură. Sperăm să nu fie ruptură musculară că atunci l-am pierde pentru o perioadă lungă şi poate ar fi încheiat sezonul pentru el.

Dacă e contractură sunt convins că la meciul viitor va fi alături de ceilaţi pentru că s-a pregătit foarte bine în această pertioadă şi era o soluţie pentru meciul de astăzi. Se deschide(n.r. negocierea unui nou contract) şi cu George ca şi cu Arla şi sperăm ca în curând să semnăn un nou contract şi cu cei doi jucători pe care ni-i dorim în continuare alături de noi”
, a declarat la Telekom Sport, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, Bogdan Mara. 

Ţucudean, final de poveste la CFR Cluj

Evaluat la 1,4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, atacantul de 28 de ani urmează să îşi încheie, în vară, contractul cu CFR Cluj şi nu ştie dacă va mai rămâne la campioana României.

"Eu termin acum, în vară, contractul, se termină în vară şi nu ştiu cum se prelungeşte. Poate se prelungeşte automat până se termină campionatul, încă nu ştiu.

Am şi doi copii mici, e greu să plec cu ei, să mă mut. Când aveam 23 de ani, eram <<Unde mergem? În Anglia. Hai în Anglia!>>. Era uşor, pentru că eram doar eu cu soţia.

(n.r. despre prelungirea cu CFR Cluj) Ei au avut intenţia, vorbisem deja. După perioada în care am stat, chiar ei mi-au zis <<Hai să vedem cum te simţi>>, dar mă pun şi eu în locul lor acum: <<Vedem, nu are rost să riscăm, dacă nu poate să joace, noi îi facem contract, e delicată problema>>.

Dar eu m-am simţit bine în pregătire, rămăsese că vorbim despre contract când ne întoarcem la Cluj, dar a venit această perioadă, a venit această pauză, iar acum vom vedea ce va fi. Eu sunt deschis la discuţii", declara George Ţucudean în luna aprilie la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare