Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala Campionatului Naţional de drift nu va mai avea loc la Bucureşti | Organizatorii evenimentului dau vina pe PMB

Finala Campionatului Naţional de drift nu va mai avea loc la Bucureşti | Organizatorii evenimentului dau vina pe PMB

Auto

Comentarii

Programată pentru 23-24 septembrie şi apoi reprogramată pentru luna octombrie, marea finală a Campionatului Naţional de drift 2017, nu se va mai disputa la Bucureşti.

Deşi au primit aviz pozitiv din partea Departamentului de Cultură şi Sport din cadrul Primăriei, organizatorii acuză că încă n-au primit un răspuns oficial, ceea ce i-a determinat să anuleze evenimentul, pentru a-l putea reloca în timp util.

''Din păcate, toate eforturile noastre din ultimele 6 luni nu au primit nici măcar un răspuns oficial din partea Primăriei Municipiului Bucureşti, deşi întreaga documentaţie şi procedură au fost realizate în mod corect. Chiar am primit aviz favorabil din partea Departamentului de Cultură şi Sport din cadrul Primăriei, dânşii fiind încântaţi de expunerea pe care o puteam oferi Capitalei. Am aşteptat până în ultimul moment un răspuns pentru a putea organiza la Bucureşti aceste eveniment internaţional, doar că acesta nu a venit şi în acest moment ne aflăm într-o situaţie dificilă. În cel mai scurt timp vom căuta variante de relocare şi vom anunţa în timp util noul loc de desfăşurare al etapei. În ciuda acestei situaţii, Romanian Drift Community le promite fanilor driftului că va continua eforturile din ultimii patru ani pentru dezvoltarea acestei probe sportive în România'', a anunţat Romanian Drift Community într-un comunicat.

Îşi anunţaseră prezenţa, la evenimentul de la Bucureşti, aproximativ 100 de piloţi, dintre care peste de 60 străini cu experienţă în cele mai puternice campionate din Europa. De altfel, evenimentul făcea parte dintr-un proiect pilot pentru Campionatul Central European de Drift, care va fi susţinut chiar de FIA, federaţia mondială care organizează şi Formula 1.

Afla mai multe despre: campionatului naţional de driftromanian drift communityauto,  

viewscnt
Articole similare