Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala campionatului | Ţucudean şi Gnohere au propria dispută. Ce s-a întâmplat când CFR a dat ultima oară golgheterul Ligii 1

Finala campionatului | Ţucudean şi Gnohere au propria dispută. Ce s-a întâmplat când CFR a dat ultima oară golgheterul Ligii 1

Superliga

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB se luptă în ultima etapă şi pentru titlul de golgheter. Ţucudean este pe primul loc în clasament, cu 15 goluri, Gnohere este pe doi, cu 14 goluri. Ambii sunt anunţaţi în meciurile din această seară.

CFR Cluj şi FCSB joacă astăzi cu titlul pe masă. Clujenii sunt favoriţi, deoarece au un punct avans şi o victorie cu Viitorul le-ar asigura titlul. De partea cealaltă, FCSB trebuie să câştige cu Astra şi aşteaptă o surpriză la meciul CFR-ului cu Viitorul. Dincolo de aceste calcule, golgheterii celor două echipe au şi ei calculele lor.

În acest moment, lider în clasamentul golgheterilor este George Ţucudean, care a punctat de 15 ori. Gnohere, care a avut cel mai bun sezon al său, este pe locul 2, cu 14 goluri. Ambii sunt anunţaţi titulari şi speră să puncteze decisiv şi pentru titlul de golgheterul Ligii 1.

Ultima dată când un jucător de la FCSB a ieşit golgheterul campionatului a fost în urmă cu cinci ani, în sezonul 2012-2013. Atunci, Raul Rusescu a marcat 21 de goluri şi FCSB a ieşit campioană.

Cât despre CFR Cluj, ultima dată când a dat golgheterul campionatului a fost în sezonul 2014-2015, Gregory Tade, cu 18 goluri. CFR Cluj a terminat însă atunci abia pe locul 3, iar titlul a mers la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujgeorge tucudeanharlem gnohere 

viewscnt
Articole similare