Experiențe împreună.
You are here:

Finala Champions League, afectată! Schimbarea care se pregăteşte la meciul dintre Manchester City şi Chelsea

Finala Champions League, afectată! Schimbarea care se pregăteşte la meciul dintre Manchester City şi Chelsea
Comentarii

Finala Champions League ar putea fi afectată de pandemia de Covid-19. Din Turcia, ultimul act ar putea fi mutat în Marea Britanie.

Marea Britanie, pregătită să găzduiască finala Ligii Campionilor, după restricţii de călătorie impuse Turciei

Autorităţile britanice au anunţat că sunt pregătite să găzduiască finala Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Chelsea, prevăzută la Istanbul, după restricţii de călătorie impuse Turciei.

"Trebuie să clasăm Turcia pe lista roşie şi acest lucru va avea implicaţii. Pot spune că federaţia este în discuţii cu UEFA pe această temă, noi suntem pregătiţi să găzduim finala", a declarat ministrul britanic al Transporturilor, Grant Shapps.

Finala Ligii Campionilor este prevăzută la 29 mai, la Istanbul.

Cluburile care au trădat, pedepsite

Atletico Madrid, City, United, Chelsea, Arsenal, AC Milan, Inter, Liverpool şi Tottenham s-au retras din Super Ligă şi vor fi reprimite în Asociaţia Europeană a Cluburilor. UEFA le-a sancţionat cu 5% din veniturile care vor fi generate din participarea în competiţiile europene timp de un sezon. Mai mult, acestea vor plăti împreună o amendă de 15 milioane de euro şi, în cazul în care vor participa într-o altă competiţie europeană, s-au pus de acord să achite 100 de milioane de euro amendă către UEFA.

În ceea ce le priveşte pe cele trei rămase în Super Ligă, Barcelona, Real Madrid şi Juventus, acestea vor primi sancţiuni disciplinare mai dure din partea UEFA, după ce cazul ca trece pe la Comisia de Disciplină a forului.

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...