Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala Cupei EHF la handbal feminin | Spectacol la meciul Esbjerg - Siofok. Două românce au fost implicate direct

Finala Cupei EHF la handbal feminin | Spectacol la meciul Esbjerg - Siofok. Două românce au fost implicate direct

Handbal

Comentarii

În manşa tur din finala Cupei EHF la handbal feminin, Esbjerg şi Siofok au reuşit un meci spectaculos, în care au fost implicate şi două jucătoare din România. Partida poate fi urmărită şi pe Telekom Sport 2 de la ora 23:30.

Cupa EHF, o competiţie pe care anul trecut a câştigat-o formaţia SCM Craiova a opus două reprezentante ale celor mai puternice campionate (Ungaria şi Danemarca) din EHF.

Esbjerg şi Siofok au terminat la egalitate manşa tur a finalei Cupei EHF la handbal fenimin, scor 21-21 (12-10). Danezele au dominat prima repriză şi au condus la pauză cu scorul de 12-10, dar în partea secundă, unguroaicele au reuşit să reintre în meci şi au obţinut o remiză importantă în aşteptarea manşei retur din Ungaria.

La formaţia maghiară au evoluat şi româncele, Denisa Dedu şi Gabriela Perianu. Portarul care din vară va juca la CSM Bucureşti a intrat la două aruncări de la 7 metri, dar la ambele a primit gol. Gabriela Perianu (şi ea deja transferată la CSM Bucureşti) a fost eliminată de două ori câte două minute, şi a reuşit o pasă de gol pentru echipa sa.

Manşa retur dintre Siofok şi Esbjerg se va desfăşura pe 11 mai de la ora 21:30.

Trei jucătoare care vor evolua la Vâlcea s-au aflat pe teren

Finala Cupei EHF la handbal feminin a însemnat un meci extrem de interesant şi pentru handbalul din România. În afara jucătoarelor de origină română implicate direct în duelul dintre Esbjerg şi Siofok, pe teren s-au mai aflat alte două jucătoare care au trecut prin România, dar şi alte 3 jucătoare care vor juca din vară la Vâlcea.

Mireya Gonzalez, Asma Elghaoi şi Kristina Liscevic au jucat în acest meci. Toate trei au semnat deja contracte cu gruparea olteană, care este foarte aproape de a câştiga titlul în România în faţa rivalelor de la CSM Bucureşti.

SCM Râmnicu Vâlcea mai are nevoie de o singură victorie în meciul cu Slatina de acasă pentru a realiza şi matematic marea surpriză.

Afla mai multe despre: gabriela perianudenisa deducupa ehfhandbal 

viewscnt
Articole similare