Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala Cupei Spaniei, ediţia 2019-2020, dintre Athletic Bilbao şi Real Sociedad de pe 3 aprilie se va disputa cu spectatori în tribune

Finala Cupei Spaniei, ediţia 2019-2020, dintre Athletic Bilbao şi Real Sociedad de pe 3 aprilie se va disputa cu spectatori în tribune

Fotbal

Comentarii

La numai două săptămâni, are loc finala Cupei Spaniei, ediţia 2020-2021, meci jucat între FC Barcelona şi acceaşi Athletic Bilbao. La meciul cu Barcelona, Bilbao poate fi deţinătoarea trofeului în cazul unei victorii cu Sociedad.

Conform presei din Spania, finala Cupei Spaniei din data de 3 aprilie de la Seviila dintre Real Sociedad şi Athletic Bilbao se va disputa cu spectatori în tribune. Arena cu o capacitate de 60.000 de locuri va fi ocupată în proporţie de 20-25%.

La meci vor avea acces atât fani ai celor două formaţii cât şi suporteri din Sevilla. Federaţia din Spania nu a comentat informaţia dată public în ziare, însă se va reuni joi pentru a discuta aspecte legate de accesul fanilor în tribune la meciul din 3 aprilie. Meciul dintre Sociedad şi Bilbao contează pentru ediţia trecută a campionatului, acesta fiind suspendat din cauza pandemiei. La numai două săptămâni, are loc finala Cupei Spaniei, ediţia 2020-2021, meci jucat între FC Barcelona şi acceaşi Athletic Bilbao. La meciul cu Barcelona, Bilbao poate fi deţinătoarea trofeului în cazul unei victorii cu Sociedad.

A trecut un an, am învăţat multe şi sperăm că până în a treia săptămână a lunii aprilie să putem începe să avem un procent (din public) pe stadioane. Toată lumea este atentă la ce se va întâmpla în săptămâna 28 martie - 4 aprilie (n.a. - Săptămâna Mare la catolici), un moment cheie pentru a vedea cum vor evolua lucrurile. Sperăm cu toţii ca, după Săptămâna Mare, să putem stabili rapid o dată pentru o eventuală revenire a unui număr de fani pe stadioane”, a spus preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Tebas, citat de AFP.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cupa spaniei 

viewscnt
Articole similare