Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finala de drift, în premieră la Adâncata

Finala de drift, în premieră la Adâncatagalerie foto
Comentarii

Etapa finală din Campionatul Naţional de Drift 2021 se va desfăşura, în premieră, pe circuitul Motorpark din Adâncata, la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă sunt calificările, iar duminică vor avea loc battle-urile care decid numele celor doi campioni de la clasele Pro, respectiv Semi Pro.

După ce în anii trecuţi, runda finală a avut loc, în mod tradiţional pe Transalpina, de data aceasta, totul se va hotărî pe circuit. Un total de 52 de concurenţi se vor duela pe Motorpark din Adâncata, a anunţat RoDrift pe site-ul oficial.

Nu vor lipsi nici sportivii din afara ţării, şapte bulgari şi un ucrainean fiind înscrişi pe lista de start a etapei a cincea din sezonul 2021. Unul dintre ei, Ivan Ivanov, campion naţional en-titre, chiar se va bate să îşi apere titlul contra lui Claudiu Adam, Sorin Ene şi Rareş Gîrda.

Sâmbătă sunt programate antrenamentele libere şi calificările pentru stabilirea grilelor de battle, iar ziua decisivă va începe cu antrenamente, urmate de battle-uri, de la ora 13:00, la cele două clase pentru a stabili campionii sezonului 2021, unul dintre cele mai disputate de până acum.

Accesul publicului pe circuitul MotorPark se va face pe baza certificatului verde, conform noilor prevederi ale Guvernului, iar preţul unui bilet pe zi este de 50 de lei şi 75 de lei pentru un abonament în ambele zile. Biletele vor fi disponibile chiar la circuit. Etapa va putea fi urmărită şi în direct pe site-ul RoDrift.

Afla mai multe despre: driftfinalacampionatul national 

viewscnt
Articole similare